Home > WoRD LiFe > Jenis-jenis motor

Jenis-jenis motor

Aku terjumpa entry yang best ni kat satu blog. Jadi aku tiru kucing (copycat) je la dalam blog aku buat hilang rasa boring. Jadi kepada korang yang kepala masuk air harini, jom layannnn.. Hahaha..

• Motor yang paling moden ~ MODENas
• Motor yang ada hon ~ HONda
• Motor yang paling best ~ Suzuki Best
• Motor yang paling bahaya ~ Hurricane (Honda)
• Motor untuk ahli sukan ~ Yamaha Sport
• Motor yang paling elegen ~ Modenas Elegen
• Motor yang paling ego ~ Yamaha Egos
• Motor yang asyik menang jer ~ Modenas Jaguh
• Motor yang paling tajam ~ Modenas Kriss
• Motor yang lagi tajam ~ Modenas Kriss II
• Motor untuk menteri ~ Yamaha Pasola (Citer P.Ramlee ~ Menteri Pasola)
• Motor untuk VVIP ~ Modenas Elit
• Motor paling tajam ~ Blade (NAZA), bukan kriss =)
• Motor paling seronok ~ X-Cite (Modenas)
• Motor tak guna pistol ~ Shogun (Suzuki)
• Motor paling cute ~ Comel
• Motor paling berahi ~ Passion (Modenas)
• Motor paling jahat ~ Bandit (Suzuki)
• Motor raksasa ~ Ducati Monster
• Motor pandai karate ~ Kawasaki Ninja
• Motor red indian ~ Tomahawk
• Motor cam terminator ~ Eliminator (Kawasaki)
• Motor yg lagi tajam dan ganaz dari Blade / Kriss ~ FireBlade (Honda)
• Motor paling kaya ~ Goldwing (Honda)
• Motor kartun ~ Yamaha YZF-600R Thundercat
• Motor yang paling ~ Yamaha Lagenda
• Motor yang antivirus ~ Norton (motor lama)
• Motor yang ader kelas ~ EX5 Class
• Motor yang satu kelas ~ EX5 Class 1
• Motor yang x stabil ~ Honda Wave
• Motor yang paling laju di atas air ============> Motobot
• Motor yang paling lama boleh bercakap==========> Motorola

Sumber: islamforallmuslim.blogspot.com

P/S: Dua point yang paling last tu macam gampang je. Hahahha.

Categories: WoRD LiFe
  1. an9949
    August 4, 2010 at 2:34 PM

    motor aku EX 5 saja….

    • August 4, 2010 at 2:39 PM

      lajunya mat tepen ni, aku blom abis edit entry lagi dia dh masuk komen.. kui kui kui

  2. August 4, 2010 at 2:54 PM

    motor comel? ada eh? comel sgt kerrr?

    • August 4, 2010 at 3:02 PM

      ya.. baru harini puan maria tau ya? motor jenama comel tu spesis skuter.. sesuai utk puan maria bwk anak pusing2 taman.. hehehe

  3. aTan
    August 4, 2010 at 8:23 PM

    Motor yang paling aku menyampah ~~MotorMu

    • August 5, 2010 at 8:47 AM

      Motor yg malas bergerak ~ Motor ko.. hahaha

  4. an9949
    August 5, 2010 at 12:10 PM

    hahahahaha

    • August 5, 2010 at 1:46 PM

      camne la aku buleh terjumpa mat tepen naik moto EX5 smlm.. hehe
      bro, glove jgn dikerat-kerat.. sayang taw.. hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 51 other followers