Home > WoRD LiFe > Tinggal kenangan…

Tinggal kenangan…

My CLasSMaTe..

Selamat tinggal….

Satu ayat yg amat sukar untuk digambarkan dengan perasaan bagaimana sedihnya hati aku ni untuk meninggalkan dunia sbg seorang student..Terlalu banyak kenangan pahit manis yang aku tempuhi sepanjang hidup aku sebagai pelajar UiTM..

Paling aku sedih, takkan dapat lagi melihat kerenah kawan-kawan sekelas yang bermacam macam ragam…daripada yg senyap cam dayang ngan along hingga yang selalu memekak cam man ngan mat yang sumernya masih berlegar dalam fikiran aku…sedih rasanya mengenang kembali detik-detik persahabatan yang begitu menarik bagi aku… walaubagaimanapun, kehidupan harus diteruskan… kepada semua bebudak kelas aku… selamat berjaya hendaknya..semoga kalian semua mencapai kejayaan dalam hidup..
please, keep contact each other key? peace, one love!

friend4eva…

amien–man–matyang–joe–ayien–sue–syira–biey–ainal–gee–yunie–
along–yam–atul–emma–suzy–enie–nurul–alin–ila–fizah–wani–andak–
ida–irun–dayang

Categories: WoRD LiFe
  1. August 15, 2006 at 3:47 AM

    no comment!

  2. man comey
    August 15, 2006 at 6:09 AM

    amin….sedihla aku baca ayat2 ko ni…..jgnla buat cmni…..tapi aku ada idea bernas untuk mengembalikan zaman kegemilangan kita…apa kata kita amik master fulltime….wakakaka…..mampus…oklah amin…aku pun rindu sgt kat ko n bdk2 klas kita…..ko xrindu kat puan jijah ke????ko x mention pun nama dia kat situ…..

  3. De Last Samurai [ himura da bathusai]
    August 16, 2006 at 4:27 PM

    waaa…..sedihnyer. cian kt mu…dakpe la, adat idup la…takde yg abadi.
    tp aku lg sedih…name aku tadok pn dlm list mu.huaaaaa…..

  4. ila
    August 17, 2006 at 2:03 AM

    wei ..
    amin ko tau aku baru jer sembang pasal kenangan kita bdk2 dlm kelas ngan man smlm..sedih siot..
    windu lah kat korang semua..
    bila bersama rasa am menyirap pun ader dgn perangai masing2…tp bila dah 3 bulan x jumpe korang rwindu gila dah nie….

  5. ila
    August 17, 2006 at 2:07 AM

    letak pic lebih sikit lah..
    cam album tue

  6. August 18, 2006 at 4:00 AM

    comey nye budak suzie nie…
    aik pakei tudung ye…

    kat plf tak pakei pon

  7. ayin
    February 15, 2007 at 11:37 AM

    amin…amin…amin…
    min.,letakla gbr lbh ckt…baru la tragis tragedi oktober…sedih la min…btul kate ila,bila sama2..rasa menyirap pn ade dgn peel masing2..tp bila d ajauh camni..trgat blik..sedih jer..emm k la, nnt aku comment lg k..anyway thanks tribute to u…4 make dis happens…keep in touch..take care…

  8. khit
    September 30, 2007 at 5:56 AM

    salam..amien..for your information Biey dh salamt lahirkan baby girl…x wish kat dia ke..

  9. October 1, 2007 at 12:53 AM

    w’slm..hehe, dah lama tau la n dah wish pun…
    dont worry, member2 mesti kena jaga sumer..friend forever…

  1. July 6, 2015 at 2:22 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s