Home > WoRD LiFe > Fakta Menarik

Fakta Menarik

1) Cimpazi mampu mengecam wajahnya di depan cermin, tetapi monyet tidak mampu berbuat demikian. (Monyet ni kira macam jenis yg tak sedar diri la. Tak dapat terima hakikat yang muka dia tak hensem)

2) Menurut kajian pakar dari Jerman, Isnin merupakan hari yang berisiko tinggi untuk seseorang terkena serangan jantung. (Tipu la, maybe org tu kena heart attack sbb enjoy melampau-lampau pada hari Ahad,then effectnya kena pada hari Isnin)

Categories: WoRD LiFe
  1. September 6, 2006 at 7:07 AM

    tu la dia…

    cipanzi adalah salah satu spesies kumpulan monyet, oleh itu, ianya ada sikit unsur manusia dalam dirinya… ianya bule jadi kawan kpd manusia untuk mengait buah nyior.

    isnin adalah satu hari yang agak badi sikit. sebab semalam ahad, ari senin dh keja, so, dia maleh la… nak mangket pagi pon liat bukan main… jgn jadi mcm tu… pagi2 kena ceria, jgn buat muka ketat na… dengaq lagu, tgk tv untuk bagi mood naik…

    tu ja la….

  2. September 6, 2006 at 8:20 AM

    monyet tak penah sikat rambut, sebab tu la dia tak bleh cam muka dia kat cermin.

    p/s: kepada pemilik2 monyet, beli la sikat utk monyet2 anda.

  3. September 6, 2006 at 11:41 PM

    ya, aku ada jugak baju baby milo…

  4. Man
    September 18, 2006 at 4:59 AM

    1. cimpanzi mmg pandai bergaya…..x caya??? cuba tengok cermin skang….

    2. isnin la hari paling best sbb ianya hari keparat….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s