Home > WoRD LiFe > Hensem dan tak hensem

Hensem dan tak hensem

kalau lelaki ensem pendiam
gurlz akan cakap: wow, cool la dia ni…
kalau lelaki tak ensem pendiam
gurlz akan cakap: ish, nak b’ckp pon susah…

kalau lelaki ensem merogol
gurlz akan kata: mesti kena fitnah nih.
kalau lelaki tak ensem merogol
gurlz akan cakap: dah la buruk, sangap lak tu.

kalau lelaki ensem tolong gurlz yg diganggu
gurlz akan cakap: my hero…!
kalau lelaki tak ensem tolong gurlz yg diganggu
gurlz akan kata: eleh, ade ati jugak la tu…

kalau lelaki ensem dapat gurlz lawa
gurlz akan kata: perfect la….
kalau lelaki tak ensem dapat gurlz lawa
gurlz akan kata: ala..mesti lelaki tu byk duit..

kalau lelaki ensem ditinggal kekasih
gurlz akan kata: bodoh la gurlz tu….
kalau lelaki tak ensem ditinggal kekasih
gurlz akan kata: memang patut pun..

kalau lelaki ensem suka budak kecik
gurlz akan cakap: mesti penyayang ni..
kalau lelaki tak ensem suka budak kecik
gurlz akan cakap: da la tak ensem, kebudakan pulak tuh..

kalau lelaki ensem bawa BMW
gurlz akan cakap: mr. perfect !!
kalau lelaki tak ensem bawa BMW
gurlz akan cakap: driver la nihh…

kalau lelaki ensem mintak tolong buatkan assignment
gurlz akan cakap: boleh jugak. I pun xde keje…
kalau lelaki tak ensem mintak tolong buatkan assignment
gurlz akan cakap: buat sendiri tak boleh ke? ingat kau sorang je ke dpt assignment??

kalau lelaki ensem miss call
gurlz akan cakap: mesti rindu ni..
kalau lelaki xensem miss call
gurlz akan cakap: kalau da xde credit tu buat la cara xde credit..

kalau lelaki ensem minta no. tel
gurlz akan cakap: ade pen tak..?
kalau lelaki tak ensem minta no. tel
gurlz akan cakap: ade cermin tak..?

Categories: WoRD LiFe
  1. September 27, 2006 at 11:59 PM

    amboi amiento,

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s