Home > WoRD LiFe > New headlines in my friends blog..

New headlines in my friends blog..

Adinda: 15th day working – sardine bus
Afzan: AQUARIUS MAN vs LIBRA WOMAN
Andy: menzalimi diri atau di zalimi…
Faiz: Pahala Free
Joe Himura: FiLeM CinTa InDoN LaGi
Kamal: Hamka pujangga Islam
Kamarul: U NEEDED ME
Nonie: Aku…busy…yg tak busy….
Munmom: Xbox Live: Percuma untuk 9 hari
Nandre: malaysian anecdotes
Shina: RASA BERTUHAN…

Interested? Please visit our blogs…hopefully it can make you relax for a while dude!

Categories: WoRD LiFe
  1. September 28, 2006 at 5:44 AM

    yeah man, rileks tetap rileks…

  2. September 28, 2006 at 5:45 AM

    bulan posa nie, syok jugak kalau ada idea tulih dalam blog nie….

  3. September 28, 2006 at 1:44 PM

    ala.. blog diorg ni bukannye best2 pun. apdet pun setahun sekali. pastu byk copy paste dari internet je. tah aper2

  4. ande
    October 1, 2006 at 5:54 AM

    bro~ aku punya blog pun ade? hahaha~

  5. October 3, 2006 at 8:51 AM

    takpa lah made,

    at least ada jugak bahan nak kita renungkan.. ye dak?
    drpd takda langsung atau pon yang takda personal page..

    bule la katakan…

  6. October 3, 2006 at 11:56 PM

    wei..apa yang ko mengarut ni encik masdor? takyah renung2 la, just baca je apa yang ditulih..hahaha..jangan marah aaa…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s