Home > WoRD LiFe > Kosong…

Kosong…

retro11.JPG

Ulasan: Ni adalah merupakan lagu daripada kumpulan Dewa yang cukup romantis dan sentimental bunyinya. Memang cukup sedap untuk dihayati kerana liriknya yang berunsur cinta itu sememangnya puitis. So, sebagai nak mengenangkan yang aku suka lagu ni, aku edit la satu gambo yang poyo sesangat ni sebagai kenang-kenangan. Memang retro habis la..

Categories: WoRD LiFe
  1. January 11, 2007 at 12:05 AM

    nie dah bukan retro nie, nie dah masuk classical victoria lah.. hahahaha..
    best betui lah itu mcm lah, sebab sekarang nie mmg trend sekarang suka kapda benda2 yang lama2 nie, lagu pon semuanya bnyk yang suka ambek yang lama la…
    wah, best lah, sebab aku bacha dalam koran pon mengatakan lagu2 hits tahun 60an bakal di kembalikan ke carta hits.. nie aku bacha kat US punya koran la…

  2. lurvlymaria
    January 11, 2007 at 7:12 AM

    apsal duk kat tayar tu? nak ganti halim ke superhero tukar tayar pancit?

  3. January 11, 2007 at 8:48 AM

    mrs. qibb, takde sapa2 pun bleh gantikan tengku halim sebagai superhero. aku duk kat situ just nk amik berkat la kata org. mana la tau kot2 nanti satu hari bleh jadi superhero cam tengku gak. huhu..

    buat inchik axl rose plak, walaupun aku ni ala-ala hip-hop sket (bukan mr bling-bling tau?), tapi lagu2 lama tetap bertakhta dalam hati aku sebab lagi feel dari lagu-lagu masa kini..sekian, terima kaseh…

  4. January 11, 2007 at 11:51 PM

    ya betul tu.. aku suka gaya hang tu sbb hang suka lagu2 lama.. bagush betui la.. so, aku sertakan lagu lama kat bawah nie na: hehe

    One day in your life – MJ (1975)

    One day in your life
    You’ll remember a place
    Someone touching your face
    You’ll come back and you’ll look around, you’ll . . .

    One day in your life
    You’ll remember the love you found here
    You’ll remember me somehow
    Though you don’t need me now
    I will stay in your heart
    And when things fall apart
    You’ll remember one day . . .

    One day in your life
    When you find that you’re always waiting
    For a love we used to share
    Just call my name, and Ill be there

    You’ll remember me somehow
    Though you don’t need me now
    I will stay in your heart
    And when things fall apart
    You’ll remember one day . . .

    One day in your life
    When you find that you’re always lonely
    For a love we used to share
    Just call my name, and Ill be there…

    p/s: lagu dia aku dh bagi kat mung kan?

  5. January 11, 2007 at 11:52 PM

    apa pon, pak tengku lagi hebat ooooooooooooooo…
    jangan lawan dia oooooooooooooooooooooo….

    kak qibby pon kena hurmat dia.. dia sorang yang noble…hehehe toing toing

  6. baMbiNo
    January 12, 2007 at 5:13 AM

    Lirik Lagu nie ada kena mengena dengannn….
    ermmm….apapun Lagu nie mmg Layannnn…

  7. January 12, 2007 at 9:35 AM

    ya betul tu…
    tepat sekali.. oleh itu, marilah kita dengaq lagu nie sama-sama.. yehaaaaa…
    hiborkan hati yang duka.. marilah kita menari cha cha…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s