Home > WoRD LiFe > IC Siti Nurhaliza

IC Siti Nurhaliza

Aku bukan peminat beliau. Tapi dalam kebosanan ini aku asyik meleyari internet. Terjumpa satu imej yang agak menarik dan mungkin agar kelakar bagiku untuk ditatap. Jadi aku kongsikan bersama dengan semua.

P/S: Sorry to CT Fans…..

Categories: WoRD LiFe
  1. PKR Bkt Gantang
    April 14, 2008 at 8:19 AM

    ye la…. hang bule jugak check dalam website pilihanraya yang lalu nie, nama dia tak daftar pon sebagai pengundi…

    tapi pi kempen bukan main lagi, suruh org mengundi la, apa la.. tapi dia yang tak daftar

  2. PKR Bkt Gantang
    April 14, 2008 at 8:20 AM

    naya betui la tu

  3. PKR Bkt Gantang
    April 14, 2008 at 8:25 AM

    sapa yang meminati siti, chepat tengok IC siti masa dia bebudak lagi… simpan nie, buat kenangan dan bule tunjuk kat anak cucu nanti, lagi 50 tahun, dia dah jadi bahan antik… kalau lelong mahai nie…

  4. April 14, 2008 at 10:45 AM

    hahahahaha….
    hang ni memang kelakar la encik axl rose..
    tapi aku sokong idea hang nak jadikan IC ni bahan simpanan n bahan antik suatu hari nanti…

    pastu kita bleh letak la kat PLF sebagai bahan artifak kan? hahaha

  5. April 15, 2008 at 12:57 AM

    Inche’ Amin,nape aku send email asyik fail je ni?
    ape email address mr amien ni?

  6. April 15, 2008 at 2:02 AM

    puan myasara..
    email saya ialah: amien_x7@yahoo.com.my

    jangan dilupakan untuk menambahkan .com.my. kerana daku merupakan penyokong email malaysia version..

  7. April 17, 2008 at 2:40 AM

    Adoilah lawak sungguh… Macam mana bleh lepas IC CT ni! Hahaha

  8. Robiah Mohamad
    March 21, 2009 at 8:10 AM

    salam.. korang ni.. memang la.. tapi aku pon nk tegelak gak… wakaka

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s