Home > WoRD LiFe > Upgrade

Upgrade

Sedikit upgrade telah dilaksanakan oleh aku dalam blog ni dari sudut kosmetik atau dalam bahasa skemanya ‘Image Graphic’. Sebenarnya aku sangat suka ‘Custom Header’ yang sebelumnya, tapi disebabkan hari-hari mataku menatap benda yang sama, jadi aku ambil keputusan untuk mengubah grafik tersebut walaupun hanya sedikit perubahannya.

Jadi tataplah wahai kalian semua grafik terbaruku sambil-sambil aku mengumpul idea dan kreativiti untuk mencipta imej yang baru. Yang pasti ianya akan berubah dari masa ke semasa. Chaloooo….

Categories: WoRD LiFe
  1. bakthiar
    June 23, 2008 at 2:30 PM

    Hansome bro..pasti gadis diluar ingin menyapa..

  2. June 23, 2008 at 4:52 PM

    skali skali ubah pe salahnye..hehe
    tetap akan singgah kat sini.. kan?

  3. June 24, 2008 at 3:00 AM

    Betul tu mama maria, apa salahnya kalo nak ubah citarasa sket kan? nanti kalau ada masa saya singgah la kat sana. sekarang pun keje kat sg. besi, tak jauh putrajaya tu…

    lagi satu kepada tuan bakhtiar, baeeekkk punyaa komen… nanti gua belanja lu makan ikan bakar bersama gadis kodak ok?

  4. June 27, 2008 at 12:51 AM

    muka macam LALAT la bro…

  5. June 27, 2008 at 3:47 AM

    aku terdengar suara-suara sumbang yang tidak berpuas hati…….

  6. June 29, 2008 at 11:37 PM

    `macham lalat dia kata hang? wah, sunggoh berani budak nie…

    LALAT = ada sinonim la plak.. KLFC..

  7. July 1, 2008 at 1:34 AM

    upgrade..upgrade..
    bila nak hapdetnye!

  8. July 1, 2008 at 3:16 AM

    sabar la wahai puan mama maria…
    saya tengah sibuk yang amat sangat ni….
    sabar ye?

  9. July 1, 2008 at 1:42 PM

    Yo Mr. Lalat!!! Hahahhaha….

  10. July 1, 2008 at 3:18 PM

    ANDA KENA TAG!!! SILA LIHAT http://suzila.wordpress.com/

    selamat mencuba!!

  11. bakthiar
    July 4, 2008 at 5:32 PM

    salambro, sudah tukarka? brutal beb..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s