Home > WoRD LiFe > Main Tag-Tag

Main Tag-Tag

Salam dan Selamat Pagi.

Semalam aku telah di TAG oleh seekor anai-anai yang pandai bermain internet serta memandu kereta. Jadi sempena bulan Julai yang teramat istimewa bagi diri aku ni, aku menyahut la seruan TAG Cik Anai-Anai tersebut. Maka dengan besar hati dan kecik otaknya aku persembahkan permainan TAG-TAG ni.

Senaraikan 5 hadiah yg anda impikan dengan alasan:
1) Kawasaki Ninja 250R dengan skim kaler motor Valentino Rossi – Alasan: Dari kecik aku memang mengidam nak pakai Superbike (Memang power punya hadiah dan for sure takkan ada orang nak hadiahkan bende camni kat aku)
2) PC yang power-mower beserta line internet yg lajuuuu. Alasan: Senang aku nak download videoclip Youtube (Youtube Addict)
3) Segala item-item yang boleh mengembalikan memori gembiraku sejak zaman belum akil baligh, zaman sekolah, universiti dan tempat kerja yang telah aku tinggalkan. This is serious matter – Alasan: Memori ini sangat penting dalam hidup aku.
4) Cebisan Meteor Rock Kryptonite. Alasan: Senang aku nak sekeh2 kepala Superman. Kuat sangat konon (pengaruh Smallville ni)
5) Pintu Suka-Hati Doraemon – Alasan: Mudah nak melancong ke mana-mana dan balik kampung…..

5 Impresi terhadap orang yang diminati:
1) K – Kenapa
2) A – Ada
3) S – Sayang ?
4) I – Itulah
5) H – Hakikat.

5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi yang maju)
1) Duit dan uwang – Aku berani bet potong telinga la kalo takde orang yang suka..hahaha (ketawa ala2 Haji Bakhil)…
2) Wanita – Boleh Nananana…..Cik Anai-Anai (bukan nama sebenar) sila tumpukan perhatian anda…
3) Motor – Dulu, Kini dan Selamanya…. Boleh rempit, save minyak, cucuk angin, mandi ujan, makan angin sedut asap, layan lap, takyah bayar tol and langgar epal (bukan situasi sebenar)
4) Internet – Memang best. Layan Friendster, wat Blog, layan YM, tengok Nananana, beli barang Lelong.com.my dan yang penting layan Youtube secara tegar…
5) Getah suar dalam – Siapalah aku tanpamu?? Sangat berguna dalam hidupku sehari-hari.

5 perkara yang dibenci:
1) Menunggu – Walaupun 1 minit atau 1 saat mahupun 1 detik. Kejamnya aku ni.
2) Rokok – Bau cam sial! Kenapa semua orang di sekelilingku merokok?
3) Taugeh – Sayur yang paling aku benci.
4) Misai – Aku suka janggut, tak suka misai. Letih dude nak cukur misai, asyik tumbuh je. Bulu-buluan di tangan pun aku kurang suka. Hahaha
5) Anai-Anai – Sering meninjau-ninjau ibu jari kakiku ini. Lu apahal ??

5 orang yang mahu di tag:
1) Suzilalalala Si Anai-Anai berbonggol – Amik ko! Kena buat lagi satu TAG!!
2) Papa Nandre Power Rangers A.K.A Daddy Bulu yang kool.
3) Munmon Nacho Libre 6cm
4) Tengku Halim Ibni Tengku Ismail – Penunggang motosikal beruang sarkas.
5) Cik Rozak-Kun – Dey, bila la Blog ko nak siap??

Categories: WoRD LiFe
  1. sue
    July 2, 2008 at 8:31 AM

    kihkih..aku x thn yg nih.. betul la kata mu amienn..aku sokong 200% ….Getah suar dalam – Siapalah aku tanpamu?? Sangat berguna dalam hidupku sehari-hari.

    x sabo nak baca tang halim n daddy nan plak…

  2. July 2, 2008 at 1:03 PM

    Hahhaha…. ko letak la gambo ape pun sebagai header… muka LALAT still ade hhahhahaha….

  3. July 2, 2008 at 1:05 PM

    glamer sungguh cik anai-anai tu kan… hahahahaha…

    apsal cik anai-anai suke nengok ibu jari kaki hang ek? hahahahahah…

  4. July 2, 2008 at 1:07 PM

    wei… main tag mane bole gostan… bukan dua hala ye… jalan sehala saje…

  5. July 2, 2008 at 3:06 PM

    Tu Anai-Anai sangap la beb, bukan sebab takde $$ tau?

    Apa plak tak bleh gostan? Gua kan dah cakap gua main TAG-TAG, pasal tu la bleh gostan sebab ada 2 TAG….huhu…

  6. July 3, 2008 at 5:46 AM

    kau suruh halim buat tag???
    xde masanya dia..

    jgn suruh dia la.. dia kene update website plf tu..!!
    ngan berjalan2 kacau budak volunteer…hehe

  7. July 3, 2008 at 5:46 AM

    ohhh boleh nana nana ye?
    aku pun turut memberi perhatian..hehe

  8. July 3, 2008 at 6:39 AM

    wah wah wah…
    tak sangka mama maria suka nananana ye?
    daripada zahirnya nampak biasa2 je …hehe..

  9. bakthiar84
    July 5, 2008 at 8:56 AM

    betul tu bro…
    gua pun suka getah suar dalam.
    boleh lastik cicak…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s