Home > WoRD LiFe > Photofunia

Photofunia

Salam.

Bagi kawan-kawan yang ingin merasai pengalaman mengedit gambar ataupun dalam bahasa formalnya Photo Impose bolehlah ke alamat website yang aku nyatakan dibawah. Reviu kali ini bertujuan memberi peluang kepada rakan-rakan untuk merasa eksyen dengan hasil editing yang dilakukan oleh website ini.

Photofunia menyediakan pelbagai background yang menarik untuk kalian semua mengedit gambar-gambar yang disetakan dengan element lighting yang menarik. Jadi kepada rakan-rakan yang berminat, bolehlah layari laman web Photofunia. Challo…

Photofunia

Antara contoh gambar yang telah diedit

Categories: WoRD LiFe
  1. August 13, 2008 at 5:44 AM

    shud try!!

  2. August 14, 2008 at 8:12 AM

    ye mama…
    try, jgn tak try…

  3. yanty
    August 15, 2008 at 8:33 AM

    tapi kan en. amin…nape gmbr potret tue macam pakai skirt jer…wakakakaka..

  4. adi
    January 27, 2010 at 4:38 PM

    saya ingin masuk di layar kaca

  5. January 28, 2010 at 4:19 PM

    click saja, pasti anda akan masuk. hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s