Home > WoRD LiFe > Countdown…

Countdown…

Daisypath Wedding PicDaisypath Wedding Ticker

=======================================================
D’AMieN Copyright © 2008

Categories: WoRD LiFe
  1. September 8, 2008 at 2:07 PM

    permohonan nikah dah buat incik amien?

  2. sue
    September 9, 2008 at 12:09 AM

    hihihi..berdebar x?

  3. September 9, 2008 at 1:55 AM

    mama maria: hahhaha.. semalam ada orang kena serbu ngan JAWI. wakenabeb!

    mama sue: berdebar la gak. nanti sy berguru dgn mama ok? hahaha…

  4. sue
    September 9, 2008 at 4:08 AM

    hahaha..eeeeee geli aku.. ko bguru ngan papa nan la.. x sampai sthn lepas kawen insya-Allah btiga🙂 aminnnn

  5. puan suli...
    September 10, 2008 at 6:39 AM

    yeye….amin dh nk kawin….syoknye dia!

  6. September 10, 2008 at 6:39 AM

    hahahahaa..

    amin hang nak menikah dah ka? fehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…

    dah tak tahan la tu.. betui dak? eleh, malu malu malu plak abg amin nie…

  7. September 10, 2008 at 6:41 AM

    Rezki Tuhan nak bagi, jangan kita elak…
    ambek saja.. mana tau hang bule naik gaji lagi ka?
    tu penting semua tu.

    Barkath selamat

  8. puan suli...
    September 10, 2008 at 6:45 AM

    mesti en.nan pun dolu2 cmtu gak…’x tahan’…hahahahahahahaha

  9. September 10, 2008 at 7:07 AM

    ATTENTION TO PAPA NANDRE & SOM JER2:

    apa la korang cakap2 lucah bulan ramadhan nie??
    tak senonoh betui la korang ni. sat lagi kang kepala hangpa aku putaq…hahhaa….

    ala, korang sumer nie sama je. dah tak tahan, so kawen la…alamak, terjoin sekaki plak..🙂

  10. September 10, 2008 at 7:17 AM

    sekalung tahniah diucapkan kepada MAMA MARIA dan PAPA NANDRE kerana dengan berjayanya telah menyertai rancangan Wakenabeb yang dilakukan oleh aku. tahniah!!!

  11. myasara
    September 11, 2008 at 3:13 AM

    oo..uncle amin dah nak kawin rupanyer..
    tahniah2 kerana mengikut jejak langkah kami semua..

  12. September 11, 2008 at 3:47 AM

    aku dah kawen, dah selamat dah, tinggai hang je la lepas nie untuk membuktikan kelakian hang hahahahaha huuuuuuu…

    suli…. hehehheheehehehe, no comment untuk hang🙂

    amin, hang nak putaq kapla aku konon.. hmmmhmmmmmmm…

  13. September 11, 2008 at 4:40 AM

    sorry la brader, gua dah setapak ke depan la…

    sekarang ni yang tinggai hanya Tengku Halim ngan Kammy Arjuna je. Aku sekurang-kurangnya dah hampir-hampir menunjukkan kelakianku ni. hahahhaa….

  14. September 11, 2008 at 6:55 AM

    hi i’m back!!! lame dah tak mengomen… busy sesaje huhu…

    amien, lu jangan lupe lepas i nak merenjis u atas pelamin. siap la ko amien!!!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s