Home > WoRD LiFe > Kembali pada asalnya…

Kembali pada asalnya…

Assalamualaikum.

Wah! Seminggu!

Seminggu lamanya aku tak memegang komputer apatah lagi menjelajah dunia internet. Memang satu rekod yang agak bagus jika dibandingkan dengan kegilaan aku terhadap dunia komputer dan internet.

Seminggu lamanya juga aku memeramkan diri bercuti di kampung halamanku di Kuantan, Pahang untuk menghayati dan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang setahun sekali disambut oleh umat manusia di Malaysia ini. Jadi kini keadaan kembali pada asalnya. Kembali bekerja. Kembali berinternet. Dan yang paling tegar, kembali ke dunia Bloggers. Perghhh….

Jadi buat permulaan untuk bulan Oktober ini, aku selitkan gambar kenangan keluarga aku (full-version) sepanjang sambutan hari Raya Aidilfitri yang lalu. Walaupun jadualnya agak lari daripada apa yang aku tuliskan dalam entri yang sebelumnya, tetapi sambutan yang diadakan cukup menceriakan dan penuh kesyukuran bersama keluarga tersayang…

Selamat.

Categories: WoRD LiFe
  1. October 6, 2008 at 6:24 AM

    gian nak berblogging ya??

  2. mat jebon
    October 6, 2008 at 6:54 AM

    ya, bila dah ketagih berblogging nie, kalau tak jumpa PC nie, tangan nie asyek gatai ja nak menchari keyboard. nasib baik rumah aku tadak intranet, kalau tak, tidoq lambat la tetiap malam.. asyek memikir posting yang nak dibohkan dalam blog..

    hahahahahaa

  3. October 6, 2008 at 8:09 AM

    mama maria: bukan gian berblogging, tapi blogging tu dah jadi cam darah daging kita dah skrg ni… atau dalam bahasa barunya: DARAH BLOGGING

    mat jebon: tak aihh.. aku gatai tangan sebab ada beberapa org ayah baru yg kena kasi duet raya kat aku..huhu…

  4. October 7, 2008 at 9:08 AM

    hehehehe.. ayah baru…

    ya,

  5. October 7, 2008 at 9:09 AM

    twist and shout

  6. sue
    October 7, 2008 at 9:20 AM

    eh..maryam jgn dilupakan ek.. x kan tomato boy sajok dpt luit raya..hiks.. cuti ni aku bebas dr menghapdet blog.. sgt bahagia.. ada gak la online tgk2 blog org tp sunyi sepi jek.. besa lah klu dah jd blogger nih.. mmg rasa gelisah klu x tgk blog..muhahahaha…

    amien..ko x bdebar ke… tggl bape hari je lg nih..

  7. October 7, 2008 at 3:31 PM

    amien GEMOK!!!!

  8. October 8, 2008 at 4:20 AM

    jebon@jefrydin@legend: hang ni kenapa byk nama sgt? aku putaq kapla hang nanti baru hang tau!

    sue: maryam nak duet raya ek? kgn risau, papa nandre akan kasi nanti ok? canteeek!

    suzila: SUE KETOT!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s