Home > WoRD LiFe > Kronologi hidup Tengku…

Kronologi hidup Tengku…

P/S: Tahniah Tengku Halim.. Weeeewwiittttt!!

Categories: WoRD LiFe
  1. puan suli...
    October 30, 2008 at 5:47 AM

    x tahan aku tgk yg skandal ngan kammy…hahahahahahaha

  2. sue
    October 30, 2008 at 9:15 AM

    kihkihkih..ko ni mcm2 je idea nak kenakan halim eh… sian dia tau.. aku ingat cam nak buat pulut yellow jek.. ahaks…

  3. October 30, 2008 at 9:19 AM

    hahahahahahaa, aihhhhhhhhhhh halim pon tangkap lentok nie nampaknya.

  4. October 30, 2008 at 9:21 AM

    hahahahaahaa….

    amien, hang memang la hahahhahahaa..
    layan je la.. aku ok ja… selamba.

  5. October 30, 2008 at 9:23 AM

    halim, apa lagi bantai la…

  6. jelapang
    October 30, 2008 at 9:36 AM

    wooiiiii….apa ni
    ini semua tak betul…ini fitnah semata-mata…ini semua karut
    (mcm familiar je ayat2 ni…kt mana ek)

  7. October 31, 2008 at 2:11 AM

    hahahhaaaa…
    encik tiger, hang kenai aku kan? mesti hang tau aku suka menyakat sang tengku halim dari dulu lagi…
    tapi aku gumbira la akhernya beliau ketemu jua permaisuri hati setelah bertubi-tubi diFIRE oleh rakan-rakan..

    tapi gambo yang besar skali tu yg tak tahan… macho gileerrr….

  8. October 31, 2008 at 2:13 AM

    ala, cik jelapang jangan la risau-risauan…
    title GAY tu dah terhapus terus sejak pertunanganmu itu…
    skrg status tu dipegang pulak oleh encik KAMMY ARJUNA…. kita lihat sapa yang kenaaaaaa!!!!

  9. tiger
    October 31, 2008 at 2:55 AM

    kammy nie memang gay la.. hahhhaaa

  10. tiger
    October 31, 2008 at 2:56 AM

    aku memang suka la tengok gambaq halim yang besaq tu, memang layan la.. hahahahaha pehhhhhhhhhhhhh memang kena dgn cherita hang nie.

  11. October 31, 2008 at 5:24 AM

    dgn aku je takde skandalnye.. tgk, hubungan skerja kami sgtlah MURNI…hehe

  12. October 31, 2008 at 7:10 AM

    wah, mama maria has come back!

    ada la gambo skandal tu sbnrnya wahai mama maria yg ku kasihi…
    tapi saje je tanak boh, nanti melompat-lompat plak encik hafiz sbg tanda protes…
    tak cool la nanti…. hehehhe

  13. November 3, 2008 at 5:52 AM

    :p abe hafiz trust dgn abe halim, dun worry, dia slalu backing halim klau aku cerita hal2 kerja kat dia.. hehe..

    kalau dgn munmuntaro ke, ngan bro bling2 lagi satu tu.. itu sukar sket la kalau nak bg jawapan..hehe joking..

  14. November 3, 2008 at 6:23 AM

    bro bling2 yang suka usap2 bahu pempuan tu ker?
    hahahahaa… gua ingat tu…

    wah, nampaknya tengku halim telah mendapat kepercayaan banyak pihak.. mudah-mudahan hidup beliau sentiasa mendapat keberkatan…hehee

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s