Home > WoRD LiFe > Yondaime muncul semula…

Yondaime muncul semula…

Saat Negara Daun (Kanoha) diserang bertubi-tubi oleh seorang musuh yang begitu berkuasa yang bernama Pain, tiada siapa yang dapat melawan kembali hatta 5th Hokage sekalipun.

Akhirnya Naruto kembali ke Kanoha untuk memberikan pertolongan dan menyelamatkan bumi Kanoha daripada kemusnahan. Dengan kuasa baru yang dipelajarinya, beliau berjaya menumbangkan jelmaan Pain. Tetapi Pain yang sebenar gagal ditewaskannya.

Saat beliau hampir menemui kegagalan, Naruto akhirnya nekad untuk membuka Seal bagi melepaskan Nine-Tails disebabkan gagal perasaan marahnya. Di saat-saat akhir Naruto ingin membuka Seal tersebut, muncul kembali 4th Hokage (Yondaime) iaitu ayah kepada Naruto untuk menghalangnya.

hokage

Begitulah sinopsis episod terbaru Naruto Manga yang telah keluar. Ini merupakan episod yang ke-439 dan ianya bertambah menarik dengan munculnya semula 4th Hokage a.k.a Minato Namikaze yang begitu lama telah menghilangkan diri dari dunia ninja. Jadi sama-samalah kita tunggukan episod yang seterusnya..

Tunggguuuuuu…..

amien-trademark

Categories: WoRD LiFe
  1. TheKHAI
    March 25, 2009 at 1:58 PM

    Entah nape sy rasa cam Kishimoto cedok dr fanfiction.net la plak pasal idea the 4th tu.

  2. March 26, 2009 at 4:22 AM

    tak pasti la fakta enche khai tu betul ke tak.
    tapi sbnnarnya 4th hokage just hidup semula dalam khayalan naruto je. bukan alam nyata.

    tak tau la pulak camner, just tunggu je la pasal ada gak rumour dalam forum menyatakan 4th hokage adalah salah sorang geng Akatsuki.

    kita tungguuuuu….

  3. TheKHAI
    April 3, 2009 at 7:32 PM

    Yup! Semoga komik ni hy ditamatkan lg 20 tahun ke… 50 tahun pun bagus gak… X sampai hati nak berpisah dengan Hinata…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s