Home > WoRD LiFe > Momiji Party @ IACT

Momiji Party @ IACT

Invi_card_OL

Pada 1hb Oktober yang lalu. Satu Momiji Party telah diadakan di IACT College. Acara yang agak happening ini telah disertai oleh semua warga kerja IACT, student dan juga orang ramai.

Apa kebendanya Momiji tu? Manurut informasi yang aku dapat daripada penggunaan Google, Momiji tu berbunyi samacam ini : “Momiji Dolls are collectable friendship dolls, each with their own characteristics, likes and dislikes. At the base of every doll is a slot into which can be used to hide a secret or friendship message for someone special.”

Em, jadi apa-apa hal pun yang penting aku enjoy je la.

momi1

Muhibah

momi2

Posing yg agak poyo

Categories: WoRD LiFe
  1. amy
    October 15, 2009 at 8:36 AM

    posing tu mananya tak poyo…. dah tuan punya badan pakai baju ala-ala gigolo…hehhee…fit tuh…

  2. October 15, 2009 at 10:42 AM

    gigola amatur kak, camtu la rupanya…
    gigolo pon, gigolo la… janji perut tk sakit sampai kena amek MC sbb melantak rendang ayam julab yg sedap itu… hahaha

  3. amy
    October 16, 2009 at 10:26 AM

    alah…perut bukan sakit pun ….saja je mintak MC…jeles le tu… sbb dia kena stayback…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s