Home > WoRD LiFe > Appraisal

Appraisal

Assalamualaikum

Syukur, habis juga sesi appraisal aku ngan Top Management of IACT College. Phewww.. First, I have to face my Head of Department, Miss Lily. Yang ni takde la banyak masalah sangat sebab almost everyday I talk to her. Tapi yang buat aku really worry about ialah sesi bersama dengan BOD. Wow, sangat mencabar.

Tapi kini ianya sudah berakhir. sedikit buah pandangan dan idea telah aku perkatakan dalam sesi ini. Hopefully they might understand apa yang aku perkatakan mengenai dunia Librarianship. Dan harapan aku jika ada rezeki, semoga pemberian bonus yang diwar-warkan pada bulan Mac akan berjaya dilaksanakan. Boleh la Asyraff dapat sikit gift dari abah dia. Hehe.

Sekian.

Categories: WoRD LiFe
  1. nandre
    January 20, 2010 at 5:26 PM

    semoga dapat point tinggi.

  2. January 20, 2010 at 10:12 PM

    dpt “4 flat” la.. hehe.. moga dpt cemerlang.. nnt asyraff leh claim

  3. January 21, 2010 at 11:58 AM

    point tu tak penting. yang penting kena ada juliana BONUS… hahahahaa

  4. yanty
    January 21, 2010 at 2:17 PM

    untuk mama asyraff tk dak ka??hehehehe…

  5. January 21, 2010 at 4:58 PM

    untuk mama asyraff i kasi kertas pembungkus hadia corak bunga2 kaler pink sahaja. sekhian. hehe.

  6. nandre
    January 25, 2010 at 4:12 PM

    yeah,

    aku suka amien bagi kat Yanty kertas pembalut yang harga RM 5.00 tu… mahai tu yanty, sebab kertas seni.

  7. yanty
    January 26, 2010 at 12:05 PM

    erm…tue la..takpa2..pembalut pun pembalut lah…😦

  8. January 26, 2010 at 3:53 PM

    bagus, pembalut tu boleh lipat2 buat pampers asyraff.. hehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s