Home > WoRD LiFe > Pokcik kena nombot!!

Pokcik kena nombot!!

Entry ini untuk Suhana!!

Suhana, pokcik kena peraduan tikam nombot ekor hang!!! Sila kasi hadiah besaq-besaq kat pokcik ye sebab pokcik orang yang bertuah!!

Hip hip horeeeyyyyy!!!

P/S: Nombor tu aku edit pakei Adobe Photoshop sebenarnya…

Categories: WoRD LiFe
  1. April 23, 2010 at 6:19 PM

    weih jgn kabo kat dia.. agak2 no tu dah kena.. gi anta email dgn gambar tu.. hahaha..
    sapa cepat dia dpt

  2. April 23, 2010 at 9:01 PM

    sungguh sonok kalo dapat no ekoq

  3. April 23, 2010 at 10:35 PM

    malas la nk tipu.. stakat kasi hadiah cokelat coki coki apa barang..

    kalo dia kasi hadiah toyota vios nak gak. aku lah org pertama yg membuat penipuan terhadap beliau nanti. wahahaha.

    P/S: nandre a.k.a babyrina. hang nk menyamaq jadi tunbegia pulak dah.. hang ingat aku tak kenai ka?

  4. sue
    April 26, 2010 at 8:33 AM

    wakakaka..aku dah percaya td… nasib ko buat pengakuan jujur… hek hek hek…. ko mmg terbaiklah edit2 nih amien!!!

    adoi bb rina? hahahhaha en nandre ke tu?

  5. April 26, 2010 at 9:44 AM

    hahahhaa..
    nasib baik aku baik sue, kalo tak for sure hadiah cabutan bertuah kereta viva kaler puteh tu pasti milek aku..hahaha.

    babyrina, mana hang? malu nk komen ka??

  6. April 26, 2010 at 6:04 PM

    nandre? babyrina? u got mail dude

  7. April 26, 2010 at 9:21 PM

    hahahaha. sorry dude, i got the wrong person.
    bukan apa, ada sorang geng ni suka menyamar pakei nama macam2. wa ingat dia ni, rupanya org lain… huhu.. chill ya!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s