Home > WoRD LiFe > Mothers…

Mothers…


Assalamualaikum.

Tujuan entri ini ditulis adalah semata-mata untuk mengiktiraf dan mengucapkan Selamat Hari Ibu buat 4 ibu yang berada dalam kehidupanku:

1) Ibu Asyraff Khalish ~ Puan Zurianti Zulkifli. Bini aku daaa…
2) Ibu Mohd Amien ~ Puan Masnah Awang Teh. Mak kesayangan aku.
3) Ibu Zurianti ~ Puan Latifah Md Akhir. Ibu martuaku bak kata P.Ramlee…
4) Semua kaum kerabat MJ Clan, rakan taulan dan sanak saudara yang bergelar ibu…

Semoga kalian semua diberkati oleh Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik serta kegembiraan dan kebahagiaan dalam hidup bersama anak-anak dan cucu-cucu.

“Joyeuse fête des mères ~ Happy mother’s day in French. Hehe.

Love Ya!!

Categories: WoRD LiFe
  1. aTan
    May 10, 2010 at 8:53 PM

    Pn.Masnah Awg.Teh ada no h/p baru 014544405…so jgn lupa call ibu tersayang anda dan topup sekali yek..

  2. May 11, 2010 at 8:39 AM

    Encik Muhammad Fabirllah, sila kira semula nombo telefon tersebut. rasanya macam tk cukup. sia2 la jadi tokey kad topup, kasi nombo pun tk cukup. hahaha.

  3. an9949
    May 11, 2010 at 2:57 PM

    ok terima kaseh..

    emak aku tahun nie dah berumur 69 tahun sebab dia lahir masa Jepun masuk Malaya.
    emak aku laher kat Beruas, Perak… kejor yob kejor

  4. May 11, 2010 at 3:03 PM

    emak gua umoq dia 63 tahun..
    ni first time gua reveal pic dia dlm blog. kasi glemer sket mak gua. hehe..

  5. aTan
    May 11, 2010 at 9:52 PM

    patut la cal tak dapat…maaf yek

  6. May 12, 2010 at 9:38 AM

    orait, thanks bro.
    nombo telah dipadam demi utk keselamatan alam semesta. takut ada raksasa mengganggu ibuku. haha..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s