Home > WoRD LiFe > Kaji sifat melalui kentut

Kaji sifat melalui kentut

Seorang Profesor terkemuka dunia, Prof. Alfonso Ai Said So (bukan nama sebenar) telah mengkaji bahawa sifat-sifat kendiri seorang manusia boleh dikaji dan diterjemah melalui kentut mereka. Kajian yang dijalankan oleh beliau merangkumi pelbagai aspek kentut. Dan yang amat menakjubkan sekali beliau membuat kajian ini di dalam hospital gila di sebuah kepulauan Amazon. Mari kita baca hasil kajian beliau:

Sekian, terima kaseh.

Categories: WoRD LiFe
  1. sue
    May 20, 2010 at 3:07 PM

    owhh aku xde satu pun kena ngan kentut aku.. sedih lah

  2. May 20, 2010 at 3:28 PM

    ye ke? mustahil sangat2!!
    ko tolong tambahkan la info kentut ko kategori yang macam mana??
    kategori kentut berbau petai ke? hahaha

  3. Joe
    May 20, 2010 at 3:54 PM

    tapi papepon its still based on skliling kan, dalam lift tu kena la tahan dulu, agak keji gak buat org lain terkorban he he

  4. May 20, 2010 at 4:58 PM

    yaaa.. nampaknya bro joe berada dalam kategori org yg BERWAWASAN… haha

  5. aTan
    May 20, 2010 at 9:18 PM

    kalau kentut bunyi bunyi blow off valve apa makna nye prof…

  6. May 21, 2010 at 8:46 AM

    memang ko giler kete!!!

  7. awekcun
    May 21, 2010 at 3:22 PM

    amin, kalau kentut dalam bilik air tue kentut apa?

  8. May 21, 2010 at 5:42 PM

    kategori PANDAI MEMILIH LOKASI…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s