Home > WoRD LiFe > Hang KOI

Hang KOI

Assalamualaikum.

Salam Jumaat untuk semua.

Hadooiii, entri ni mesti amat disukai oleh Encik Nandre The Legend. Al-kisahnya 2 hari lepas sewaktu meng-hupdate blog, aku ternampak satu notification daripada pihak WordPress yang menyatakan bahawa mereka telah me-release-kan satu theme baru untuk pengguna-pengguna blog WordPress.

Jadi aku pon dengan suka hati dan riang hempedunya terjah la ke bahagian option theme untuk skodeng baek punya meninjau-ninjau perkembangan semasa manalah tau kot-kot theme yang baru tu kena dengan selera aku. Boleh upgrade sket blog aku ni kasi tongkat ali super power. Hahaha.. Tengok ni, main strike-strike pulak, penyakit keturunan dari Maria n Suhana la nih.

Jadi jom kita layan theme yang macam sengal ni. Nama theme ni ialah KOI. Nandre mesti suka pasai dulu dia ejek aku ngan nama MAT KOI. Koi dalam bahasa liga sekolah kebangsaan Pahang bermaksud saya, aku, me, ana, ako (Filipina), mir (German) dan yang sewaktu dengannya. Terima kasih Encik Google Translate kerana memberikan maklumat itu! Haha.

Tapi mintak maaf la ye, theme KOI ni tak dapat memuaskan hati koi la. Jadi mintak maaf ye awok hok reka menatang KOI tu, koi tok berkenan langsung pepalih wehh….

Tammat.

Categories: WoRD LiFe
  1. an9949
    June 25, 2010 at 9:59 AM

    koi koi..

    awok awok…

  2. June 25, 2010 at 10:22 AM

    kome kome…

    deme deme…

  3. an9949
    June 25, 2010 at 2:37 PM

    amin adalah budak pahang yang pertama keroja kat library nie…

    • June 25, 2010 at 3:44 PM

      yaaa… tahniah buat aku. pas aku masuk barulah suhana MT Stesen Radio PLF masuk keroja ngan muka poyonya bagi melengkapkan wakil bergu negeri pahang.. hahaha

      manakala nandre pula adalah antara pioneer otai kat PLF dan sekaligus membanggakan daerah tepen…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s