Home > WoRD LiFe > Slash @ KL

Slash @ KL

Dianggap sebagai salah satu gitaris terbaik sepanjang zaman, abang memotong Slash, guitarist dari kumpulan Guns N’ Roses dan juga merupakan salah seorang pengasas band rock Velvet Revolver akan membuat persembahan di Kuala Lumpur pada bulan Ogos ini bagi menghiburkan para peminat fanatiknya.

Legenda Rock N Roll ini akan datang ke Kuala Lumpur untuk mempromosikan karya terbarunya iaitu album solo bertajukkan namanya sendiri. Slash akan mengadakan persembahan di Sunway Lagoon khas buat peminat di Malaysia. Bagi aku, Slash adalah merupakan pemain kompang gitar yang paling best kat dunia ni ditambah lagi dengan gaya rambut kenteng-kentengnya yang menutup mata sambil bermain gitar. Lagi la bertambah kagumnya aku seolah-oleh beliau bermain gitar sambil menari poco-poco memejam mata. Cayalah!!

Jadi sesiapa yang berminat, jom layaannnn…

P/S: Nasib baik aku tulis entri ni, kalo tak mesti Nandre rembat dulu.. Hahahaa…

Categories: WoRD LiFe
  1. June 29, 2010 at 12:19 PM

    wah…saya kangen banget sama slash

    • June 29, 2010 at 2:02 PM

      waduh waduh kok begitu yaa??

  2. June 30, 2010 at 1:26 PM

    tu gambo slash betul ke atau gambar en amien yg dah diphotoshop? nampak len mcm jer..

    • June 30, 2010 at 1:53 PM

      chekgu myasara,
      mentang2 la sy suka photoshopkan muka org, gambo tu pon chekgu kata sy photoshopkan ek? hahaha..

      tu mmg poster utk konsert slash, sy cuma tambah frame je.. cantik kan? huhu

  3. imran
    July 13, 2010 at 3:32 AM

    tiket untuk dijual

    ticket for sale

  4. amirakarmila
    August 5, 2010 at 1:05 AM

    i’m selling VVIP tickets!! serious people please email me amirakarmila@yahoo.com give me ur best price these tickets are worth more RM400 !!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s