Home > WoRD LiFe > Kan betul…

Kan betul…

Assalamualaikum.

Aku rasa baru je aku tulis pasal topik harga minyak naik. Awal bulan 7 aritu aku tulis, tak sampai sebulan, tup-tup tengah malam kelmarin Kerajaan announced harga minyak naik 5 sen. Hemm, jadi betul la maklumat yang aku dapat. Korang boleh baca entri ni: Harga minyak naik lagi.

Jadi apa lagi kita nak kata? Redah je la, nak tanak kena gak tuang minyak kat moto n kete. Camni la nasib kita rakyat Malaysia negara pengeluar minyak mentah dunia.. Demmmm….

Categories: WoRD LiFe
  1. an9949
    July 19, 2010 at 10:24 AM

    tu la dia, bila lagi government Malaysia nak ubah trend berbelanja?

    • July 19, 2010 at 10:46 AM

      Macam tu la, makin lama makin susah nak bernafas dlm arus hidup camni…
      Yg tersepit dan terseksa dah semestinya rakyat biasa cam kita, pak-pak menteri tau apa? Makin tebal poket ada la…

  2. Joe
    July 28, 2010 at 9:41 PM

    pasni kena plan penjimatan melampau tahap smpi kedekut dengan diri sendiri, amacam, bermanfaat tak pendapatan aku?

    • July 29, 2010 at 9:03 AM

      betui, itulah yg selalu diusahakan oleh orang-orang biasa macam kita.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s