Home > WoRD LiFe > Hoi orang tua!!

Hoi orang tua!!

Assalamualaikum.

Semasa sedang melayari internet, aku ada terjumpa satu website yang menarik. Website ni merupakan satu website yang menyediakan khidmat membuat editing kat muka anda. Apa yang menariknya ialah editing tersebut bukanlah touch-up yang biasa-biasa, tapi membuat editing wajah anda menjadi tua. Hahahahaa. Lawak-lawak.

Address website ini ialah In20years.com. Korang hanya perlu masuk ke website ni dan upload gambar anda sama seperti function upload di dalam facebook. Kemudian website ini akan edit gambar anda menjadikan wajah anda kelihatan lebih tua 20 tahun.

Memang interesting. Kepada korang yang takde keje, cuba la. Boleh gak gelak-gelak hilangkan tension.

Sharing is caring.

Categories: WoRD LiFe
  1. an9949
    July 20, 2010 at 12:21 PM

    fulamak, amien dah tua…
    caya la brother..

    • July 20, 2010 at 12:31 PM

      hahhaha.. cuba hang terai pulak bro.
      umur hang skrg dh 30++, mesti gambaq hang nanti kuaq sebijik macam pak lah.. hahhaha

  2. an9949
    July 20, 2010 at 12:46 PM

    hahahaha, ok jugak tu, yang penting aku dah jadi org senior

    • July 20, 2010 at 2:00 PM

      kelab tiga kupang kupangan.. huhu

  3. July 20, 2010 at 12:47 PM

    mcm Tan Sri yg mempunyai saham terbesar syarikat. kalau kaya nnt, jgn lupa macik ni ye.

    • July 20, 2010 at 2:00 PM

      mana ada, nampak macam gigolo sentul je.. haha

  4. an9949
    July 21, 2010 at 9:47 AM

    ya gigolo Indian Town, Klang ja nie.

    • July 21, 2010 at 11:37 AM

      Ya, cawangan berhampiran Oldtown White Coffee… hehe

  5. myasara
    July 21, 2010 at 2:19 PM

    aku dah terai dah..tapi aku pun nak post kat blog ms besday aku..hehe

    • July 21, 2010 at 2:39 PM

      hahahaha.. jgn la kasitau. tak gempak la nanti chekgu myasara. huhu..

  6. Joe
    July 28, 2010 at 9:31 PM

    aku pong da terai, tapi rasa cam nak tampor je hasilnye, spatutnya nmpk lebih matang dan kacak, tapi jadi sbaliknye, dem, software tu pentipu

    • July 29, 2010 at 9:03 AM

      hahaha.. joe, software tu berkata benar.. pasrah je la.. hahhahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s