Home > WoRD LiFe > Tabiat wahahaha…

Tabiat wahahaha…

Assalamualaikum.

Tabiat.

Wahahaha. Haaa tu la dia tabiat aku time menaip. Setiap kali menaip benda-benda yang tak formal seperti menaip sms, blog, ym mahupun facebook pasti aku tidak ketinggalan menyelitkan beberapa ayat yang semacam itu.

Antara yang paling femes dan melekat menjadi tabiat aku ialah ‘Hahaha’, ‘Huhuhu’ dan ‘Wahahhaha’. Aku cukup pasti, mungkin kalian juga mengalami dan pernah menaip benda-benda alah ini dan seterusnya menjadikan ia tabiat anda setiap kali menaip.

Jadi aku dah kenal tabiat aku. Korang macam mana? Taip la komen kat blog aku apabenda tabiat korang tu.. Barulah sharing is caring!! Hahahhaha.

Chow!

Categories: WoRD LiFe
  1. sulie
    July 22, 2010 at 5:11 PM

    ehehehehhe….huhuhu….hahahaha…smpai berulang2

  2. sue
    July 23, 2010 at 7:46 AM

    aku plak, hahahaha, wakakaka, hehehe,😛,🙂 byknya tabiat aku…hihihi

    • July 23, 2010 at 8:42 AM

      Hihihi tu pon sejenis tabiat.. =)

      • sue
        July 23, 2010 at 9:05 AM

        erkk yeke ? x perasan plak haku….

        bagus topik ko hari ni..syabasss betta!

  3. myasara
    July 23, 2010 at 11:37 AM

    aku rasa aku bayak guna ‘haha’ kalau enti gembira dan ‘huhu’ kalau enti sedih.
    satu lagi heherkk..kalau tercekik..hahaha

    • July 23, 2010 at 11:53 AM

      Yaa.. tengok! Hahaha tu tetap ada…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s