Home > WoRD LiFe > Menggapai pelangi…

Menggapai pelangi…

Ulasan: Menggapai Pelangi. Banyak maksud yang tersirat dalam lagu ni. Lagu ini adalah nyanyian kumpulan Ilusi yang suatu masa dulu amat femes dan menjadi siulan ramai pemuda oldskool. Hehe. Tapi aku pon layan gak lagu ni walaupun usia aku belom mencapai tahap oldskool kerana memang feel dia punya lirik dan melodi. Memang tangkap lentok. Layan je la…

Categories: WoRD LiFe
  1. Joe
    July 27, 2010 at 9:24 PM

    alo brader, lagu2 zaman ni lah yg salu dibawak ke karok, lagu zaman millenium mmg fail, less quality enuff said (haha cam judge rancangan nyanyi2 lak)

    • July 28, 2010 at 9:21 AM

      bro, ko mmg layak jadi judge akademi fantasia. hahaha.
      tp betul bro, kalo kat karok sumer lagu lama2. nk jumpa yg latest susah kan?
      pasai apa? pasai lagu lama mmg ada kualiti.. =)

      • Joe
        July 28, 2010 at 9:26 PM

        kalau nak nmpk lebih kacak dan bergaye, ko try nyanyi lagu indon, terutama dari kumpulan peterpo..pan, hah memang layan

        p/s aku tak minat ahak2

  2. fiD
    July 28, 2010 at 12:41 PM

    cita2 dan impian tu, hehehehe 8)

  3. July 29, 2010 at 8:58 AM

    cita2 dan impian? hahahhaha
    impian nak ganti jadi vokalis kumpulan peterporn ke? hahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s