Home > WoRD LiFe > Kain pelikat

Kain pelikat

Sumber: MStar Online.

Cayalah Che Det, event berbuka puasa Proton dia pakai kain pelikat je. Memang sempooiiiiiii.. Aku sungguh tertarik untuk tampal kat sini pasai aku rasa kalo pemimpin atau pak menteri lain for sure akan dress kaw-kaw siap pakai sampin lagi walaupun hanya event yang kecik cenonit je. Huhu.

Pepehal, cool beb! Salute!

Categories: WoRD LiFe
  1. August 19, 2010 at 8:15 AM

    itulah pak mahathir, org lorong kilang ais, seberang perak, aloq setaq..
    dia memang lagu tu, kalau bukak posa pon dia memang pakai kain pelekat ja, senang sikit dan selesa…

    lagipon bukan waktu kerja dah… caya la…

    • August 19, 2010 at 8:42 AM

      yaa… tu dia, anak buah tok det dh bersuara. hehe.
      betui la, mmg sempoi..

  2. August 19, 2010 at 10:03 AM

    hahahahahahahaa…

    biasa ja… aku anak buah chief. hahahahahahaa, dia lagi sempoi..
    selamat restaurant

    • August 19, 2010 at 11:14 AM

      yaaaa… chep mmg sempooiii…

  3. sulie
    August 20, 2010 at 9:47 AM

    kain pelikat lalala….aku ade ambik gambo ngan dia pakai kain pelikat ms bukak pose kt plf dolu…wuhuhuhuhu

    • August 20, 2010 at 9:53 AM

      wah, sulie mengomen dengan bangganye.. huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s