Home > WoRD LiFe > Wow 42 inci

Wow 42 inci

Hahahaha…

Nak tergolek aku tengok gambo ni.

Ada sebuah syarikat telemarketing kat California yang appreciate diaorang punya pekerja. Setiap bulan akan ada pemilihan employee of the month. Dan mereka yang bergelar employee of the month tu akan dapat pakai monitor 42″ selama sebulan sponsor by syarikat tu sebagai tanda penghargaan.

Tapi bila tengok semula cam syial je, skrin gedabak besar. Nak buat keje pon sikit punya susah, mata melilau sana sini tengok screen. Apa lagi nak layan Facebook, solitaire, YM dan skype. Porn lagi la tak buleh pasai semua staff buleh nampak. Wahahhahaa…

Sumber: blogserius.blogspot.com

Categories: WoRD LiFe
  1. August 18, 2010 at 12:42 PM

    naya nie, nala punya besaq dia bagi kat mamat tu, tu perli ka apa ka?

    naya itu macam, lenguh tengkok nak tengok ateh bawah semua tu.
    melilau mata mencari cursor kat mana..
    kalau buat design lagi la naya, nak kena tenung betui-betui

    • August 18, 2010 at 2:01 PM

      hahaha.. betui bro. kalo main facebook mesti kantoi ngan bos.
      pastu mesti kompeni dia block facebook kan? hehehe (ayat double meaning)

  2. Joe
    August 26, 2010 at 11:44 AM

    serious ke neh? ade kmungkinan staff itu kantoi membuka illegal website, secara otomatik dia dapat monitor sbesar gitu supaya dia boleh dimonitor spnjg masa lol

    • August 26, 2010 at 11:53 AM

      itulah tujuannya ~ monitor dicipta utk dimonitor. hahahha…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s