Home > WoRD LiFe > Insurans raya *UPDATE

Insurans raya *UPDATE

Assalamualaikum.

Haaaa….. Dah mai dah dia….

Tu diaaaa, insurans raya dah mai dah. Meh sini sat aku tampai kat blog supaya geng-geng semua dapat tengok. Jadi ini la rupanya Sijil Insurans (menurut kata pegawai pos opis tu) yang diwar-warkan dengan jayanya oleh saudagar dari Arab iaitu Syaikh Al-Nandre Al-Bukhary. Jadi korang baca la dia punya benefit-benefit, walaupon tak banyak tapi cukup la untuk cover beberapa perkara.

Beringat sebelum kena!

Categories: WoRD LiFe
  1. August 26, 2010 at 4:11 PM

    tahniah raptor karna sudah ada insurans raya.. alhamdulillah karna anda telah membuat keputusan yang bijak.. tak rugi kalau kita beli insurans nie…

    aku cukup suka akan update nie…

    • August 26, 2010 at 4:30 PM

      yaa… terima kaseh jua buat syaikh al-nandre al-bukhary kerna menulis entri pasai ni.. haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s