Home > WoRD LiFe > Education Fair

Education Fair

Assalamualaikum.

Pada hari Sabtu dan Ahad lepas telah berlangsungnya satu Education Fair yang dianjurkan oleh pihak akhbar The Star. Ianya berlangsung di KLCC Convention Centre dimana kat situlah berkumpulnya pelbagai jenis pusat pembelajaran, kolej dan universiti yang merebut peluang untuk mempromosikan institusi masing-masing. Ia juga mejadi medan untuk merekrut pelajar-pelajar baru.

IACT College juga tak ketinggalan untuk menyertai Education Fair ini dimana kami bertungkus lumus selama 2 hari untuk mempromosi kelebihan-kelebihan yang ada di IACT College bagi menarik minat pelajar-pelajar baru. Walaupun kaki rasa kebas kerana berdiri lama sangat, kepala pun macam nak pitam je yang penting semangat untuk mempromosikan IACT College cukup jelas terpapar kat muka sorang-sorang staf dan students ambassador. Malas cakap banyak, layan gambo je la…

Ni la rupanya booth IACT College

Posing adalah satu kewajipan

Deco booth IACT College yang bernilai RM200K!! Perghhh…

Geng 3 stoogies, tp yang belakang nak enterprem gak. Hampeh.

Bila dah boring macam2 boleh jadik bahan, inilah Super Saiya Dragonball!!!

Categories: WoRD LiFe
  1. legend
    January 11, 2011 at 10:47 AM

    aku suka bab-bab nie, ada seni dan kreatif… aku suka edu fair…memang best

    • January 11, 2011 at 11:46 AM

      yaaa… memang kreatif.
      sumer staf kena pakai blazer, dah macam dr. rozmey dah aku tgk… hahhahaha

  2. legend
    January 11, 2011 at 4:48 PM

    nasib baik rambut hang tak macam dia…
    ini macam lah kelas…

    • January 11, 2011 at 4:58 PM

      ya ya ya… mudah-mudahan dpt bonus time raya cina nanti. hehehehe

  3. nandre
    January 13, 2011 at 8:35 AM

    ya, itu macam la best..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s