Home > WoRD LiFe > Pekerja cemerlang

Pekerja cemerlang

Assamualaikum.

Tahniah!

Ucapan tahniah ni aku tujukan khas buat isteri kesayangan aku, Puan Yanty. Pasai apa yek? Ada baby baru ke? Oooooo bukan bukan… Sebenarnya aku nk ucapkan tahniah sebab beliau telah berjaya merangkul Anugerah Pelakon Wanita Popular, ooppss salah. Anugerah Pekerja Cemerlang Bulanan kat Selangor State Library tu. Tahniah.

Sebenarnya kalo aku yang jadik boss kat situ aku pasti akan pilih dia jadik pekerja cemerlang untuk setiap bulan sebab beliau ni memang seorang yang amat berdedikasi dalam kerja. Sangat rajin dan bekerja keras dalam menyiapkan kerja-kerja seharian beliau sehinggakan terbawa-bawa balik ke rumah. Kekadang aku pon kena ragging tolong buat keje dia tu, takpe la. Aku layaannnn je… Hampeh.

Ok la, tu je la entry pendek untuk harini. Layaannnnn….

Tahniah ayang!!

P/S: Entry ini akan dipublish ke laman facebook sket hari lagik. Hahaha..

Categories: WoRD LiFe
  1. legend
    February 10, 2011 at 1:51 PM

    librarian kenalah tolong librarian jugak.

    kat mana library selangoq yang baru?
    aku nak jadi member la…

    kat bangunan HPA tu ka?

    • February 10, 2011 at 2:19 PM

      bangunan HPA tu kat mana bro?

      kutub kanah selangoq yg baru nun kat seksyen 13
      ataih sket ja daripada giant besaq tu.. huhu

  2. sue
    February 10, 2011 at 4:11 PM

    uih puan yanty guna toyol kt rumah rupanya..keh keh keh

    • February 10, 2011 at 5:58 PM

      mana ada, dia dengar lagu toyol nyanyian sudirman jeee….

      • sue
        February 11, 2011 at 8:20 AM

        kaber line ye… wakakaka

  3. February 11, 2011 at 8:40 AM

    Toyol2 gak, upah kena kasi… hahaha

  4. yanty
    February 11, 2011 at 10:59 AM

    thanks abg selama ini menjadi toyol i…hahahaha…love you..

    • February 11, 2011 at 11:16 AM

      apa love you? belanja asiari la… huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s