Home > WoRD LiFe > Main henpon

Main henpon

Assalamualaikum.

Arini jom kita ramai-ramai main henpon nak tak? Aku jumpa info ni kat laman facebook, kalo korang boring2 meh la join main kira-kira. Mesti teruja punya!!

1- Masukkan 3 nombor pertama hp korang (tak termasuk 01x) ke skrin calculator
2- Darab 80
3- Tambah 1
4- Darab 250
5- Tambah 4 nombor terakhir hp korang (bukan jumlah ke empat empat)
6- Tambah 4 nombor terakhir hp korang(bukan jumlah ke empat empat) skali lagi
7- Tolak 250
8- akhir sekali, Bahagi 2

Haaa…. Kagum tak? Hahaha… Layaannnnn….

Categories: WoRD LiFe
  1. legend
    February 12, 2011 at 11:00 PM

    hahahahahahahahaa..

    handphone kenangan aku jugak nie

    • February 13, 2011 at 12:05 AM

      hahahahaha.. entri ni mmg aku tujukan buat hang…. hidop n-gage!!

  2. legend
    February 12, 2011 at 11:03 PM

    keluaq numbor tepon sendiri la…

  3. legend
    February 13, 2011 at 1:03 AM

    ya betui, memang keluaq numbor tepon aku

    • February 13, 2011 at 1:11 PM

      nasib baik tak kluaq bunyinya skali..
      kcing kcing kcing bak umpama sejambak kunci di poket kamalol..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s