Home > WoRD LiFe > Lagi-lagi jatuh motor

Lagi-lagi jatuh motor

As salam.

Hari Ahad yang lepas telah berlangsungnya perlumbaan motosikal MotoGP yang berlangsung di litar Jerez, Sepanyol. Ini merupakan perlumbaan ke-dua musim ini setelah berlangsungnya perlumbaan pembuka tirai di litar Losail, Qatar dua minggu yang lepas.

Pada perlumbaan yang berlangsung di Jerez, para pelumba harus berlumba dalam litar yang masih basah dan licin yang menyebabkan ramai pelumba teratuhan. Lebih kurang 10 orang rider terlibat dengan insiden jatuh di litar ni. Ada diantara pelumba dapat meneruskan perlumbaan dan ada sebahagian mereka gagal menamatkan perlumbaan.

Berikut adalah beberapa foto insiden-insiden dalam Motogp Jerez, Sepanyol.







P/S: Tahniah buat anak Malaysia, iaitu Zulfahmi Khairuddin yang berjaya menamatkan perlumbaan motosikal kategori 125cc dengan mendapat tempat ke-10. Cayalah!!

Categories: WoRD LiFe
  1. chieyda
    April 7, 2011 at 1:24 PM

    eh eh rajinnya update blog..

    amien reply~ eh eh..ade budak sesat kat blog ni..

    • April 7, 2011 at 1:52 PM

      eh eh…. ada lagi la budak sesat kat sini… huhu

  2. chieyda
    April 7, 2011 at 3:17 PM

    saje wat2 sesat..

    • April 7, 2011 at 3:56 PM

      dh byk masa lapang skrg ni bleh la shida tulis blog semula kat umah. huhuhu

  3. chieyda
    April 8, 2011 at 2:55 PM

    mane de byk mase..sibuk ngn anak je..nak menaip pun susah..apetah lg nk tulis blog..tulis novel leh la..haha..

    • April 8, 2011 at 3:20 PM

      bagus tu, tulis novel pastu hantar la kat mana2 publisher
      ada rejeki bleh jadi top selling novel. huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s