Home > WoRD LiFe > Baby thicker counter

Baby thicker counter

Another Daisypath.com Baby thicker counter??

Just wait and see….. hehehe 8)

Categories: WoRD LiFe
  1. legend
    June 17, 2011 at 9:26 AM

    alamak, ada isi rupanya sang amien nie.. diam-diam ubi keledek

    • June 17, 2011 at 9:31 AM

      Hampeh nandre…

      aku blom siap edit lg entry ni dia dah komen… huhu

  2. sulie
    June 17, 2011 at 9:37 AM

    wawawawawa!!!!!!!!aku sokaaaaa…ikut jejak langkah aku, huda ngan mun mon…hehehe…taun depan ke kuar….

    • June 17, 2011 at 9:44 AM

      wait and see….. 8)

  3. sue
    June 17, 2011 at 9:41 AM

    tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    • June 17, 2011 at 9:42 AM

      skali skala wat entry gempak byk dpt respons gak ek?

      hehehehehehe…… 8)

  4. sue
    June 17, 2011 at 10:50 AM

    yelah..ni hot news tau! aku suka sgt dgr org nak dpt anak ni

  5. amy
    June 17, 2011 at 12:08 PM

    yeay..yeay..asyraf nak dapat adik….

    • June 17, 2011 at 2:30 PM

      kalo hepi lambai2 le tangan macam saye…..

  6. legend
    June 17, 2011 at 3:11 PM

    tu la, hang lambat update, kalau belom abeh edit, jangan la posting dulu…
    kan dah kena getah….

    piung piung

  7. legend
    June 17, 2011 at 3:12 PM

    sibuk-sibuk amien, kerja dalam seminggu nie, dan jugak dia jalankan tugas sebagai seorang polis pelancong na. pandai nie…aku rasa hang selalu pekena suzila nie kan kan kan

    • June 17, 2011 at 5:50 PM

      suzila? sapa tu? tak kenai la…. kah kah kah kah…

  8. legend
    June 20, 2011 at 1:34 PM

    buat buat tak kenai konon…

    • June 20, 2011 at 1:49 PM

      Hahaha…. beliau sudah tidak seperti dulu. huhu 8)

  9. June 20, 2011 at 2:30 PM

    tahniah,, sakan memasing membuat ahli keluarga ye.. haish adakah ini petanda agar aku turut membina team aku jugak?

    • June 20, 2011 at 2:37 PM

      Bila lagi puan nak menambah ahli ke-3 dalam T-team saudari?? hahahaha….

  10. chieyda
    June 21, 2011 at 2:19 PM

    wah..wah..tahniah..asyraff nak dpt adik dah..baby girl lak pasni..

    • June 21, 2011 at 2:41 PM

      ehem ehem….. pepandai je dia…. huhu

  11. June 21, 2011 at 5:49 PM

    hehehehe..sesaje buat-buat pandai..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s