Home > WoRD LiFe > Virus di Facebook!

Virus di Facebook!

Assalamualaikum.

Sekarang tengah sibuk dok kecoh pasal virus dalam akaun Facebook. Apa yang aku dapat tahu, ada beberapa rakan-rakan yang sudah terkena dengan virus ni. Jadi sebagai langkah berjaga-jaga aku post-kan kat sini sebagai panduan dan peringatan bersama.

PENERANGAN
1. Virus tersebut tersebar melalui IM dimana dia bermula dengan chat:
“hi. how are you?”

2. Kemudian sekiranya korang reply pada chat tersebut, dia akan hantar:
“Wanna laugh? :)”

3. Selepas korang reply, dia akan hantar pula:
“It is you on the video ?)) want to see?)”

4. The lepas tu dia akan hantar satu LINK kepada anda dan link tu la VIRUS.

Berhati-hatilah dan sebarkan Kepada Rakan2 Facebook anda!!

Categories: WoRD LiFe
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s