Home > WoRD LiFe > 28…

28…

Categories: WoRD LiFe
  1. July 25, 2011 at 1:15 PM

    28..??? Bkn 30 ke..hahahaha..

    • July 25, 2011 at 1:31 PM

      30 tu shida… hahaha…

  2. July 25, 2011 at 10:09 PM

    memang la..30hb..hahaha..

    • July 26, 2011 at 9:00 AM

      Apa-apa je la puan shidah oooooiii..
      Smlm diaorg wat suprise, bwk kek naik library… malu oooooo budak2 ramai kat library..
      Hahhaha.. hampeh.

  3. amy
    July 26, 2011 at 9:30 AM

    malu- malu kuching pulak dia…padahal suka dan teruja pasai dpt kek…muka cam nak nangis pun ada gak…tak leh ingat ekspresi muka Amin time tu…hahaha..lawak2…

  4. Tiger Adnan
    July 26, 2011 at 10:07 AM

    hahahahahahahaha, umoq dah 28, bila dah masok 30, baru lah terasa ahli kelab tiga kupang

    • July 26, 2011 at 10:10 AM

      Okey brader, lagi 2 tahun hang kena siapkan kad keahlian utk aku org.
      Masa tu bleh aku join kelab 3 kupang ngan korang.. hehehe..

  5. Tiger Adnan
    July 26, 2011 at 10:08 AM

    kawan-kawan celebrate hang tu bermakna kawan-kawan support hang.

    • July 26, 2011 at 10:21 AM

      Terharu beb depa wat camtu.
      Dah la budak2 ramai kat library, segan aku wooo.. hahahaha..

  6. amy
    July 26, 2011 at 10:25 AM

    segan?? blh percaya ker?? hihihi

    • July 26, 2011 at 10:44 AM

      Segan kak ngan budak2 library… malu oooo.. BTW TQ kak…

      P/S: Ni la salah seorang geng yg mengenakan aku smlm.. hampeh.

  7. Tiger Adnan
    July 26, 2011 at 2:01 PM

    kak amy,

    amien ni mana tau malu, semua dia sebat

    • July 26, 2011 at 3:07 PM

      Kah kah kah… bro, jgn la pecah rahsia… aku malu la….. huhu

  8. mandalay
    July 27, 2011 at 8:50 AM

    hahahahaha, apa nak malu amien, hang kena berani.. baru racer….

    • July 30, 2011 at 9:27 AM

      Racer pon manusia gak bro.
      kalo dia kalah, pasti dia menanggung MALU gak.. huhu

  9. July 27, 2011 at 1:14 PM

    hahahaha..malu keee..malu tapi dlm hati mau..hahaha..

    • July 30, 2011 at 9:32 AM

      Mauuuu Mauuu Mauuu… bunyi kucin lapo….

  1. December 30, 2011 at 4:54 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s