Home > WoRD LiFe > Aku yang glamour…

Aku yang glamour…

Assalamualaikum.

Tajuk pun dah bunyi macam lahanat je. Hahaha.. Perghh encemnya gambo kat atas tu, bukan puji diri sendiri tau, tapi aku puji anak aku. Memang dia encem.. Huhu. Gambo diatas ni sebenarnya sangat istimewa bagi aku. Meh aku kasi story slow-slow and steady.

Kalo korang ada baca entry yang lepas, aku bercerita pasal Bikepalooza. Ini adalah merupakan satu event permotoran yang dijalankan kat Shah Alam. Macam-macam aktiviti permotoran ada dibuat selama 3 hari tu. Untuk details sila klik kat SINI. Jadi harini aku nak paparkan pulak gambar insan istimewa ini. Apa yang istimewa? Cam biasa-biasa je kan? Huhu…

Sebenarnya gambo ini aku amek daripada blog encik Tony Carbajal, iaitu seorang pakar stunt motosikal yang power dari Amerika Syarikat. Beliau datang ke Shah Alam semata-mata untuk membuat persembahan stunt atas jemputan pihak NAZA Motor Malaysia. Gambo ini dia sendiri yang snap sebab dia nampak baju yang aku pakai tu ada tertera perkataan ‘Tony Stunt’ iaitu dia punya label trademark. Dia pon rasa tertuja la kot sebab aku kasi sokongan moral kat dia sebab pakai baju ni. Hehe. Tup tup 2 minggu pas event tu aku tengok gambo ni keluar dalam personal blog dia. Terima kaseh la encik Tony, kembang kempis kembang kempis jap hidong aku. Huhu…

So kepada sesapa yang takde keje, bleh la layari blog Tony Carbajal ni, ada la setepek muka aku terpampang dalam blog beliau yang bertahap international tu. Kira aku tompang glemer gak la. Hahahah. Jom baca kat sini: Tonystunts.

Categories: WoRD LiFe
  1. kawan semua orang
    November 2, 2011 at 2:43 PM

    amin skrg pakai tatu la….

    • November 2, 2011 at 4:12 PM

      Sarung lengan bercorak je bro, kalo tatu… harooooommmmmm…..

  2. kawan semua orang
    November 2, 2011 at 5:05 PM

    ooooooooooooooooooooooooooooooooo hebat macam kid search pakai la masa konsert di awan biru…

  3. amy
    November 2, 2011 at 5:14 PM

    kira mcm entry membanggakan diri la ni…..

    • November 2, 2011 at 6:03 PM

      Aik, kedengaran cam ada bunyi jelesorous je… huhu

  4. November 3, 2011 at 1:18 AM

    wowo glamernya..awek yang berkemban pakai payung tu..hahaha

    • November 3, 2011 at 8:42 AM

      Yaaa… aku terlupa plak nk bergambo ngan awek berkemban tu, kalo tak nescaya kapla aku kena zassss ngan bini aku… hahaha

  5. kawan semua orang
    November 3, 2011 at 10:53 AM

    heheheh itulah penarik perhatian dan penarik program…

  6. kawan semua orang
    November 3, 2011 at 11:00 AM

    alamak, ramainya amoy pakai baju puteh dan hitam tu…

    • November 3, 2011 at 11:12 AM

      Gua tak sempat jeling bro, sibok kejar anak ke hulu ke hilir…. dia punya seronok tak hingat punya sbb dpt tgk moto banyak2…

  7. kawan semua orang
    November 4, 2011 at 9:09 AM

    pelan-pelan… nanti ada lagi tu…

  8. Huzaifah ibnu Yaman
    November 4, 2011 at 9:10 AM

    ulek mayang di ulek….. ulek dengan puterinya dua……….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s