Home > WoRD LiFe > Majlis konvokesyen ke-75

Majlis konvokesyen ke-75


Assalamualaikum.

Pada 30 Oktober 2011 yang lepas telah berlangsung satu majlis konvokesyen UiTM yang mana merupakan majlis konvokesyen bagi adik bongsu aku. Beliau telah berjaya menghabiskan pengajian program Ijazahnya. Hari tersebut juga mencatatkan satu sejarah baru kerana selepes 10 kali adik-beradik aku bergilir menjalani konvokesyen, inilah kali pertama majlis ini berjaya mengumpul kesemua ahli keluarga MJ dalam satu majlis. Alhamdulillah, seronok betul rasanya dapat berkumpul bersama seperti ni.

Jadi aku selitkan sedikit gambar-gambar pada hari yang bersejarah tersebut buat kenangan untuk aku dan juga kaum keluarga. Layannn…

Categories: WoRD LiFe
  1. Huzaifah ibnu Yaman
    November 11, 2011 at 3:43 PM

    adik bang amien ni kos apa?

    • November 12, 2011 at 9:12 AM

      Ntah, aku pon tak tau kos apa. kah kah kah….

      Yang aku tau skop keje dia berkaitan company secretary… huhu

  2. Huzaifah ibnu Yaman
    November 14, 2011 at 3:26 PM

    tu kos office management la tu

    • November 14, 2011 at 4:15 PM

      ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100%
      ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
      ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
      ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
      ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄_

  3. yanty
    November 14, 2011 at 4:24 PM

    wow…terornye..cam ner wat tue?

    • November 14, 2011 at 4:25 PM

      Biasa la, org selalu wat presentation guna multimedia kan… kui kui kui…

      Nak tau kena bayo 10 hengget… huhuhu

  4. Huzaifah ibnu Yaman
    November 15, 2011 at 4:09 PM

    Yanty, jangan bagi makan dia

  1. December 30, 2011 at 4:54 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s