Home > WoRD LiFe > Asyraff = 2 Tahon

Asyraff = 2 Tahon

Selamat ulangtahon kelahiran yg ke-2 buat anakku Asyraff Khalish Bin Mohd Aminuddin. Semoga membesar dengan sihat, ceria ceria cikgu Rubina, gembira dan menjadi insan yg berguna satu hari nanti. We love you so much!

Categories: WoRD LiFe
  1. yanty
    November 16, 2011 at 11:29 AM

    Erm… mama n abah sayang asyraff sgt2.. jadi anak yg soleh ye syg…muaaaahhhh…love so so much syg…

    • November 16, 2011 at 1:37 PM

      Yeaaaa… salah taip. hahaha.. nasib baik ada org macho tolong betulkan… hahaha

  2. Huzaifah ibnu Yaman
    November 16, 2011 at 3:51 PM

    amboi bukan main lagi mak ashraff tu…

    so, lepas nie rehat dulu na, bagi anak hang umoq 7 tahun dulu na. hehehehehehe

    • November 16, 2011 at 4:09 PM

      Insyallah 2 org ja bang, kalo ada pon tu mungkin sbb eksiden terbabas…. keh keh keh

  3. yanty
    November 16, 2011 at 4:21 PM

    eh, apa plak 2…12 la…hehehe…tue dia tunggu 7 tahun en huzaifah….masa tue umuq chek dah 35 tahun tue…

  4. yanty
    November 16, 2011 at 4:22 PM

    aik..2 ja..bukan 12 ka? tue dia en huzaifah, 7 tahun? masa tue umuq chek dah 35 tue…huhhuhu

    • November 16, 2011 at 4:49 PM

      Apa komen sampai 2 ni? fenin-fenin lalat ka?

  5. Huzaifah ibnu Yaman
    November 16, 2011 at 4:45 PM

    dan lagi Yanty, 35 maseh muda dan remaja… amien la suka terbabas, bawak motor laju sangat…

    • November 16, 2011 at 4:57 PM

      Aku selalu pakai knee-pad bro, Insyaallah ada protection kalo terbabas.. keh keh keh

  6. Huzaifah ibnu Yaman
    November 16, 2011 at 5:23 PM

    aku pon nak chari jugak la benda tu, untuk keselamatan kalau nak buat kick-boxing

    • November 17, 2011 at 9:05 AM

      Chari beb jgn tak chari.. nak yg murah nun ada kat seksyen tujoh. nama kedai dia storm bikers, RM45 hengget satu set… dh pakai terus buleh layan lap kat corner lingkup wing sampai cecah lutuit.. layannn….

  7. yanty
    November 17, 2011 at 9:07 AM

    awak pun kena beli mr. amien..sebab ada orang curi kan? hehhehehe…

    • November 17, 2011 at 9:50 AM

      Mangkuk mana ntah yg curik tu. lahabau sungguh…. Nasib baik ada satu lagi. huhu

  8. Huzaifah ibnu Yaman
    November 17, 2011 at 10:22 AM

    hujung minggu nanti aku pi chari storm bikers…
    kedai belakang KFC tu ka?

    • November 17, 2011 at 3:06 PM

      Ya Ya.. kedai tu betui2 menghadap jalan raya.

      Port aksesori moto paling famous kat Shah Alam… huhu

  9. amy
    November 18, 2011 at 2:34 PM

    “hepi besday to asyraff”…beso dah anak bujang kamu, amin…tak lama lagi bulih dah dapat menantu…:))

    • November 18, 2011 at 2:59 PM

      Ada lagi 25 tahon sebelom buleh dapat menantu… sempat la merasa naik superbike pas anak dah kawen nanti.. huhu

  10. November 20, 2011 at 8:45 PM

    16 nov ke besdaynya? anak dara aku yg baru lahir ni 17 nov..dekat2 dah..

    • November 21, 2011 at 8:40 AM

      Alamak, apesal tk diawalkan sehari? bleh sambot besday sesama. kih kih kih

      By the way tahniah skali lg chekgu myasara. Nandre bila plak nk bikin baby ke-2? hehehe…

  1. December 30, 2011 at 4:54 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s