Home > WoRD LiFe > Syabas Harimau Muda

Syabas Harimau Muda

Tahniah kepada pasukan Harimau Muda Malaysia kerana berjaya merangkul pingat emas dalam acara bolasepak bagi dua temasya Sukan SEA berturut-turut. Tanah tumpah darahku, terbaaaeekkk!!!

Categories: WoRD LiFe
  1. November 22, 2011 at 9:33 AM

    hehehe al-hamdulillah

    • November 22, 2011 at 9:48 AM

      Arini aku datang keje pakai jersi Malaysia beb… kui kui kui

  2. yanty
    November 22, 2011 at 10:50 AM

    Tahniah juga buat Fakri Shaarani.. ;p

    • November 22, 2011 at 11:25 AM

      What the Fakri?

  3. Huzaifah ibnu Yaman
    November 22, 2011 at 1:51 PM

    tahniah kepada team malaysia….

    • November 22, 2011 at 1:57 PM

      Rimau edwardians tepen tak mengaum ke yoeb?

  4. Huzaifah ibnu Yaman
    November 22, 2011 at 5:23 PM

    aku dah lama tak pi sekolah aku… mungken sukan sekolah tahun 2012 aku balek sana la kot…selalunya dalam bulan june…

    • November 23, 2011 at 9:07 AM

      Perghh syok beb skolah hang. mmg dh teratur dia punya plan tahonan.

      skolah aku takdak pun buat camtu… huhu

  5. Huzaifah ibnu Yaman
    November 23, 2011 at 5:08 PM

    sukan tahunan tu dia akan buat hari sabtu dalam satu tarekh bulan june sekali dengan mesyuarat tahunan persatuan murid-murid tua semalaysia… dan ada acara golfing dan tarik tali old boys.

    untuk budak hostel plak, alumni akan buat gathering pada bulan may di hostel pada setiap tahun.

    • November 24, 2011 at 10:55 AM

      Hang kena buat satu entry khas dlm blog hang kawan…. hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s