Home > WoRD LiFe > Back to work

Back to work

Assalamualaikum.

Perghhhh 6 hari cuti wooo… Arini baru sambung keje semula.

And guess what? Entry ni merupakan entry yang ke 510!! Bravooooo!!!

Categories: WoRD LiFe
  1. Huzaifah ibnu Yaman
    December 30, 2011 at 10:48 AM

    aku 29 dis 2011 maseh chuti, sebab ada urusan perlu dibuat seperti, antor TV lama pi repair sikit, pi pejabat pos buat pos laju, pi lembaga zakat buat saham wakaf selangor, pi bank-in duit kat maybank untuk upah design banner mat riau 2011, pi kedai keta sat pasang twitter, pastu pi beli nasik kat seksyen 6 sat, masuk duit kat alrajhi bank ni akaun company, dan akhir sekali pi MBSA – bayor cukai taksiran…..

    30 dis 2011 aku kerja sehari untuk prepare administrative works sikit untuk tahun depan…

    • December 30, 2011 at 11:55 AM

      Perghhhh busy mengalahkan pak menteri. hang lupa nk masokkan satu achara; pi minum cendoi kat pak akob. hahaha..

      Aku dh pekena dh baru2 nih…

  2. yanty
    December 30, 2011 at 1:29 PM

    ya ka pekena???bukan tutup ka ari tue???wakakaka…

    • December 30, 2011 at 2:19 PM

      Aritu mmg tutop, tp masa pi repair moto baru2 ni pi layan pulak..

      Jgn jeless aaa i tak bwk u… keh keh keh….

  3. Huzaifah ibnu Yaman
    December 30, 2011 at 2:56 PM

    ermmmm, aku tak dan nak pi cendoi tu, sebab aku dah pi sana seminggu sebelum krismas tu… siap bawak balek dua bungkus, dok beku dalam peti aih rumah aku tu…heheheheheh

    kalau agenda seksyen 6 pon kira ok la tu, di mana ianya merupakan tempat yang glamer bagi budak-budak ITM beli makanan. sebab harga murah… syok ooooo

    amien, apa nama kedai motor kat sek 7 tu? aku nak pi sat la nanti, nak beli sarong tangan dan pelapik lutut dan siku..

    • December 30, 2011 at 4:06 PM

      Storm bikers. sebelah dia ada kedai mamak.

      Layan bro, rambang mata aku duk tgk aksesori moto. nasib baik la moto aku jenama modenas, barang takdak sgt. kalo tk abes gaji aku wat pi solek moto ja… hahaha

  4. Huzaifah ibnu Yaman
    January 3, 2012 at 10:50 AM

    ya, motor aku jenama Honda, mesti barang banyak kat situ, lagipun pintu dia pon ada logo Honda beb…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s