Home > WoRD LiFe > Beza blog blogger lelaki dengan perempuan

Beza blog blogger lelaki dengan perempuan

Categories: WoRD LiFe
  1. February 20, 2012 at 12:21 PM

    pentipuuuuuuuuuuuuuuuu!

    • February 20, 2012 at 1:21 PM

      Hehehe.. betul, blog ko pon termasok dlm kategori ni. tapi aku tk mau mention la takot ko terasa hati plak.. huhuhu

      • February 20, 2012 at 1:56 PM

        eh aku x terasa pun.. ahahaha biasalah pompuankan suka yg comey-comey.. yg gegirl sket.. ahak ahak ahak

  2. February 20, 2012 at 3:07 PM

    Gegirl2 tu mmg gegirl, tapi letih woo godek2 baru bleh komen.. huhu

  3. Huzaifah ibnu Yaman
    February 21, 2012 at 9:07 AM

    komen komen…

    ermmm adakalanya design yang berlebihan tu menjadikan blog kita susah nak loading, termasuklah blog aku, sebab banyak gadget lain yang dibubuhkan…

    Tapi mien, itu terpulang pada depa lah, masin-masin punya idea dan kreativiti macham hang la, design gambaq macam-macam… yang pentin, mesej sampai dan ada org komen… hehehehehe

    • February 21, 2012 at 11:04 AM

      Hehehe…

      Saja ja aku dok pekena suhana. padahal elok ja loading blog dia. cuma tang nk komen tu kena 2,3 kali click baru la boleh masuk. hehe…

      Blog ni memang ikut citarasa bloggernya. ada yg suka boh gambaq bunga2, gambaq retro dan macam2 lagi la. tapi aku suka yg simple + sikit custom design + buboh link belambak-lambak. senang nanti kalo aku gi mana2 takyah susah2 nk ingat address website yg aku nk guna. just bukak blog terus pegi kat link2 aku tu n terossss bleh surf website yg aku nk guna.

      Senang + mudah + simple

      pepehalpon, layannnnnn….

  4. Huzaifah ibnu Yaman
    February 21, 2012 at 3:18 PM

    amien punya blog nie memang jadi bahan rujukan banyak pihak dalam melayari gerbang perkahwinan internet la…

    • February 21, 2012 at 5:39 PM

      Melayari gerbang perkahwinan internet? maksudnya??

  5. February 23, 2012 at 5:07 PM

    haha..klu boh lagu lagi la lambat loadingnya..tensen seh..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s