Home > WoRD LiFe > Teknik buat luka palsu

Teknik buat luka palsu

Categories: WoRD LiFe
  1. legend
    April 13, 2012 at 8:53 AM

    inilah yang selalu digunakan oleh pelakon dalam cherita atau filim….

    luka besaq mana pon buleh buat, itulah akai manusia yang dikurniakan oleh Tuhan… Tapi jangan dok buat salah guna, nanti jadi betui betui , naya nanti.

    • April 13, 2012 at 10:50 AM

      Tektik ni hang buleh guna utk dpt mc…. buleh rileks2 kat umah tgk astro. hehehe…

  2. legend
    April 13, 2012 at 11:31 AM

    tu la, takut tak berkat la plak, hari nie hang kelentong, kot nanti dua bulan ka, hang kena betui-betui…tak berkat gaji kita bagi kita dan anak bini makan sebab kita kelentong, walaupon kita bayaq sendiri atau guna medical card office.

    benda ni memang tak nampak macam curi, tapi hakikatnya kita curi sebab kita kelentong untuk dapat cuti. duit gaji yang sehari tu berjalan begitu sahaja.

    naya jugak nie. sian anak kita nanti, bini kita nanti, depa tak tau macam mana. kita yang plan nie, kita tau la….heheheheheheheheheheehehe….

    – taa’lim hari jumaat..

    • April 13, 2012 at 2:22 PM

      Kih kih kih, tak pasai2 aku kena tabligh arini… hehehhe

  3. legend
    April 13, 2012 at 11:34 AM

    tapi kalau org maleh nak pikior panjang, dia buleh buat la… hahahaa. sendiri buat sendiri tanggung.

    kesan dia mungkin tak sekarang, mungkin setahun, dua tahun, atau kena kat anak kita, bini kita atau cucu kita. aku belajaq semua ni dari masa aku ahli Tabligh dulu. aku pon Tabligh jugak.

    ini cherita sekadar mau kongsi dengan kawan-kawan semua agar kawan-kawan dapat manfaat dan berkat hidup depa.

  4. sufi
    April 17, 2012 at 11:40 AM

    nice..

  5. shawn ijok
    April 17, 2012 at 7:45 PM

    gam apew??
    gam kasot ke atau gam paip..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s