Home > WoRD LiFe > Hello brother X…

Hello brother X…

Assalamualaikum.

10 April 2012 ~ Welcome Mr. XTM, abang kepada X-Cite. Pengganti kepada Mr. Raptor_X7…

Categories: WoRD LiFe
  1. April 15, 2012 at 9:50 AM

    pinjam amien..blh tunjuk kat anak murid..hehe

    • April 15, 2012 at 1:51 PM

      Soalan yg pertama sblm aku kasi pinjam: Kaki sampai tk? hehehe…

      • April 18, 2012 at 1:03 AM

        sampai..kasi senget sebelah motor tu.haha..silap2 belum sempat naik dah kena hempap dulu..hehe

        • April 18, 2012 at 11:13 AM

          Keh keh keh, baik jangan kalo camtu.

          Badan dah la kecik, nanti kena hempap bertambahlah kecik n leper nanti.. haha

  2. aTan
    April 15, 2012 at 12:50 PM

    en.jidin nak pinjam,nak test masuk ladang…

    • April 15, 2012 at 2:13 PM

      Apa barang masok ladang, suruh beliau main wheelie la… hahaha

  3. legend
    April 16, 2012 at 4:14 PM

    en jidin dia panggei hang? nak kena budak nie…

    kak uda nak pinjam ye? amien bagi soalan yang perlukan pikiran dua kali nie.

    takpa kak uda, teruskan menjawab balik

    • April 16, 2012 at 4:28 PM

      Tu brader gua bang. dia maksudnya pak gua nk pinjam skrember ni la.. hahaha…

  4. syahrules
    June 12, 2012 at 1:36 PM

    Bro..,performance xtm ni ok x???…,tertarik la pulookk..

    • June 12, 2012 at 1:52 PM

      So far memang best ride XTM ni. masalah tak byk, cuma haritu problem kat meter je la. dah tukar baru pon kat service centre.

      sudut performance bab pick-up mmg best, cuma long tu ada masalah sket. maybe sbb spoket besar sgt. top speed stended lebih kurang 145kmj (rasanya lebih kurang 130kmj ikut kiraan gps)

      • syahrules
        June 12, 2012 at 3:35 PM

        x cite ada lagi ka???…,lama dah kami x buat konvoi ke sepang…..hehe

        • June 12, 2012 at 3:50 PM

          Ada lagi bro, masih steady lagi kat umah. Bergilir-gilir guna bawak pegi keje…. huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s