Home > WoRD LiFe > Beza kasut lelaki VS wanita

Beza kasut lelaki VS wanita


Enjoyyyyy… Peace Yo!

Categories: WoRD LiFe
  1. legend
    May 18, 2012 at 10:02 AM

    kasut pi kerja tadak ka? Itu mungkin ada kelainan sikit bagi org laki-laki la..
    yang best tu kat romah la, tak pakai kasut pon….

    • May 18, 2012 at 11:52 AM

      Budak yg design gambo ni belom keje lagi kot. budak2 muda camni ak, aku dulu masa study dulu pon ada 2 pasang kasut ja.. tak mampu nk beli. huhu

  2. legend
    May 18, 2012 at 10:04 AM

    Mungkin jugak kasut org main bola, atau kerja kat site.. kasut naik bukit….kasut org kerja bengkel, kilang atau mekanik hahahahahaaa

  3. August 1, 2013 at 1:53 AM

    Maaf.. saya berterus terang … walaupun saya kurang bersetuju dengan awak… tapi saya akui… pendapat awak memang logik dan pos nih memang menarik..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s