Home > WoRD LiFe > Jersi Malaysia 2013

Jersi Malaysia 2013

Assalamualaikum.

Lakaran diatas merupakan gambaran jersi terbaru pasukan bolasepak Malaysia yang lebih dikenali sebagai Harimau Malaya. Jersi ini merupakan jersi musim 2013 tetapi masih belum dapat dipastikan bahawa ianya benar ataupun tidak.

Dari sudut pandangan aku, rasanya jersi yang digunapakai sekarang lebih cantik berbanding yang ini. Tetapi ini hanyalah illustrasi artis, belum dapat dipastikan sejauh mana kebenarannya. Apa-apa pun biar la pakai jersi yang macam mana pun, tapi yang paling penting performance team Harimau Malaya adalah lebih diutamakan.

Semoga Harimau Malaya meneruskan kecemerlangan di pentas antarabangsa.

Categories: WoRD LiFe
  1. July 26, 2012 at 12:30 PM

    aku suka tengok kaler kuning dan biru tu layan jugak

    • July 26, 2012 at 12:47 PM

      Memang layan bang, cuma tang logo FAM tu tak berapa berkenan.

      Baik boh bendera Malaysia, baru la ada semangat patriotik… huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s