Home > WoRD LiFe > The affects of sitting too long

The affects of sitting too long

sit

Categories: WoRD LiFe
  1. January 18, 2013 at 3:11 PM

    betul tu amin, aku suka jalan-jalan lepas makan dan suka naik tangga. itu yang eloknya.
    ofis aku ni ada tangga tinggi, akan ku panjat….rumah aku pon ada tangga, sambail turun bawak sampah, aku guna tangga… baru kelas

  2. January 18, 2013 at 3:18 PM

    Profesion yang memerlukan duduk lama amat merbahaya sekarang ni. Berbanding dengan org yang kerja sentiasa bergerak seperti marketing, sales, chegu, … Kalau kerja macam Librarian, designer, programmer ni agak berisiko kepada org yang memegang jawatan ni…

    Tapi, kalau buleh kita buat kerja, lepas sejam, pi jalan sambel minum ayaq kosong… paling koman dua liter sehari….

    • January 21, 2013 at 9:46 AM

      Betul bro, lemak aku pun dah bertambah ni sejak 4 taahun keje kat Library ni. dulu rajin gak pusing2, jalan2.. skrg pas makan tekan lif naik Library pasttu duduk smpai abes time keje. pendek umur ooiii… haha

      Hang nak amek sticker apa? Sticker warung motard ka? Roger je la, kita lepak minum2 area kedai soto seksyen 8 ka… huhu

  3. January 18, 2013 at 3:20 PM

    Kalau org yang kerja buat bangunan tu lebeh sehat tapi risikonya lain la plak…
    harus diingat.

    Bang, aku nak order la sticker motor tu.

  4. January 21, 2013 at 5:20 PM

    Ya, Warung Motard, aku nak promote kat motor aku yang jenama Honda tu.

  5. January 21, 2013 at 5:22 PM

    aku skrg ni amalkan makan biskut lutut cicah kopi o ja….

    • January 22, 2013 at 11:24 AM

      Roti dalam bilek dah tak makan ke? hahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s