Home > WoRD LiFe > 20 Kehebatan Lelaki

20 Kehebatan Lelaki

1- Tak perlu mengandung..
2- Boleh kencing merata- rata.. (satu penyakit lelaki bila kencing merata rata)
3- Kerjanya sama, tapi gaji lebih..
4- Kedut dan boroi lambang kejantanan..
5- Orang tak pandang ke dada bila bercakap dgn mereka..
6- Berbual di telefon 30 saat je..
7- Boleh pakai sepasang baju dan sepasang seluar selama 5 hari berturut- turut..
8- Di puji sebab berjaya keluarkan 1 idea yg ciput..
9- Boleh pakai seluar dalam yang berharga RM9.90 sekotak (ada 3 helai)..
10- Boleh pakai baju yang berkedut..
11- Apa yang ada di muka semuanya ori..
12- Stail rambut sama saja selama bertahun- tahun dan mungkin berdekad..
13- Boleh pakai sepasang kasut dan sepasang stoking sampai koyak..
14- Boleh pakai seluar pendek walaupun kaki…. Urrggghhhh…
15- Misai berserabut? No hal lah…
16- Boleh mengorat..
17- Bergaduh / Bertumbuk di khalayak ramai tanda kegagahan..
18- Merokok itu macho… (berbahaya beb)
19- Boleh pegi kedai hujung beli rokok hanya pakai seluar
pendek tak berbaju dengan muke selamber..
20) Pakai seluar koyak.. “Gua Rock maaaaa!!!”

P/A: Ntah sapa la yang menulis nih.. hahaha…

Categories: WoRD LiFe
  1. February 26, 2013 at 12:21 PM

    1- Tak perlu mengandung.. —> tapi perlu bawak org mengandung ke klinik atau hospital
    2- Boleh kencing merata- rata.. —> bahaya nie…
    3- Kerjanya sama, tapi gaji lebih.. —-> Itu ruzki Tuhan yang bagi la…
    4- Kedut dan boroi lambang kejantanan.. —-> tak elok nie….
    5- Orang tak pandang ke dada bila bercakap dgn mereka.. —> hehe hehehe
    6- Berbual di telefon 30 saat je..
    7- Boleh pakai sepasang baju dan sepasang seluar selama 5 hari berturut- turut.. —> pakailah seluaq hitam
    8- Di puji sebab berjaya keluarkan 1 idea yg ciput..
    9- Boleh pakai seluar dalam yang berharga RM9.90 sekotak (ada 3 helai)..
    10- Boleh pakai baju yang berkedut.. —> aku memang tak gosok baju….
    11- Apa yang ada di muka semuanya ori..
    12- Stail rambut sama saja selama bertahun- tahun dan mungkin berdekad.. —-> style rambut aku sama dari 1994 sehingga sekarang
    13- Boleh pakai sepasang kasut dan sepasang stoking sampai koyak..
    14- Boleh pakai seluar pendek walaupun kaki…. Urrggghhhh…
    15- Misai berserabut? No hal lah…—> misai jack sparrow
    16- Boleh mengorat..
    17- Bergaduh / Bertumbuk di khalayak ramai tanda kegagahan..
    18- Merokok itu macho… (berbahaya beb)
    19- Boleh pegi kedai hujung beli rokok hanya pakai seluar
    pendek tak berbaju dengan muke selamber..
    20) Pakai seluar koyak.. “Gua Rock maaaaa!!!”

    • February 26, 2013 at 12:53 PM

      12- Stail rambut sama saja selama bertahun- tahun dan mungkin berdekad.. —-> style rambut aku sama dari 1994 sehingga sekarang

      Ya ka? Aku penah tengok gaya hang masa kerat rambot pendek macam budak sekolah. lawak weiiiiiii… wakakaka

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s