Home > WoRD LiFe > Rumah kecil kami

Rumah kecil kami

home

Alhamdulillah, akhirnya siap.

2 tahun menunggu dengan penuh kesabaran.

Dugaan, cabaran dan rintangan begitu kuat melanda.

Titik peluh, hasil usaha habis dilaburkan untuknya.

Kini, kami telah berhijrah.

Bukit Naga, Shah Alam destinasi seterusnya.

Bermula la satu episod baru kehidupan.

Alhamdulillah, syukur pada Maha Pencipta.

Categories: WoRD LiFe
  1. February 26, 2013 at 12:12 PM

    tahniah amien… selamat dok rumah baru, nanti jemput pi rumah hang masa buat kenduri cukoq jambui

  2. February 26, 2013 at 12:12 PM

    Geng Bukit Naga seksyen berapa?

  3. February 26, 2013 at 12:26 PM

    gate depan tu bagi pecah, pastu buat gate panjang sket yang buleh tolak ke tepi punya, senang dua kereta buleh masuk kat porch tu…bumbung bagi sambung siket, bagi tak kena hujan dan panaeh

    • February 26, 2013 at 12:48 PM

      Amboiiiiiiiihhh banyaknya komen. tamak haloba sungguh.

      Bukit naga seksyen 32 bang, umah seberang jalan MARDI tu. so far ni je la yg termampu, buat renovation bagai smpai dah abes bajet. Lain kali pulak la buat benda2 yg hang dok cadang tu. huhu

      Jgn risau bang, nanti ada kenduri aku panggil hang., In sha Allah..

  4. February 26, 2013 at 12:26 PM

    pagaq tepi dan belakang kena pasang dengan security tu, sebab hang rumah tepi…. banyak sket kos untuk tambah bata buat pagaq batu…

  5. February 26, 2013 at 12:27 PM

    nanti update cherita hang kat rumah baru plak.. sambil posing depan rumah…

  6. February 26, 2013 at 2:23 PM

    Order sticker dua keping…

    • February 26, 2013 at 2:45 PM

      Ada bang, ada. nanti kalu ada jumpa hang aku kasi ek. huhu

  7. February 27, 2013 at 12:04 PM

    post ja kat aku heehehehehehehe….

    • February 27, 2013 at 12:22 PM

      Cettt…Nanti aku pos ke opis hang. check peti surat na..

  8. February 28, 2013 at 2:28 PM

    opis, mana ada peti sorat. hehehehehe kaunter saja ada…

  9. February 28, 2013 at 2:29 PM

    bagi sekali invoice, nanti aku bayaq na

    • February 28, 2013 at 3:55 PM

      Hahaha, kompeni motard aku takdak invoice lagik. skrg baru ada cop nama ja.. wakaka

  10. February 28, 2013 at 9:16 PM

    nnt klu tersesat ke sana boleh la singgah..nak beli mutiara naga 3 bijik..kan dok kat bukit naga kan..haha

    • March 1, 2013 at 9:19 AM

      Mana cukup 3 bijik, biasanya org beli 7 bijik chekgu ooooiiii…..

  11. March 1, 2013 at 2:50 PM

    ya, tujuh bikik bermaksud tujuh lapis langit…
    buat resit biasa pon dah ok… janji cop rasmi company ada…

  12. azn
    March 6, 2013 at 4:50 PM

    salam..kontraktor yg jaga tu nama yus ke?

  13. September 2, 2015 at 3:43 AM

    You are so awesome! I do not believe I’ve read through a single thing
    like this before. So nice to find somebody with a few genuine
    thoughts on this subject matter. Seriously.. many thanks for starting this up.
    This site is something that is required on the internet,
    someone with a little originality!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s