Home > WoRD LiFe > Akhirnya…. Kelab 3 Kupang

Akhirnya…. Kelab 3 Kupang

??????????????????????????????

Assalamualaikum.

Akhirnya pada 25 Julai 2013 aku secara rasminya mendaftarkan diri ke dalam Kelab 3 Kupang. Seperti yang sedia maklum, Kelab 3 Kupang marupakan kelab yang dicetuskan semasa kami berkhidmat di PLF sekitar tahun 2007 yang lalu.

Jadi kesempatan yang ada ni aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada ahli keluarga, sanak saudara, rakan taulan, teman seperjuangan dan semua yang mengenali aku atas ucapan dan kata-kata semangat untuk meneruskan kehidupan. Terima kasih juga buat isteriku yang tercinta dengan kejutan yang beliau berikan sempena sambutan ulangtahun kelahiranku.

Terima kasih semua. Peace yo!

Categories: WoRD LiFe
  1. July 29, 2013 at 12:01 PM

    welcome to the club brother 3 kupang… ini merupakan hakikat yang telah ditentukan oleh Allah swt. tambah-tambah dalam bulan Ramadhan yang mulia nie…

  2. July 29, 2013 at 12:03 PM

    syok oooooo masok kelab 3 kupang..

    • July 29, 2013 at 12:25 PM

      Keh keh keh.. tahun ni byk wishes dan tanggungjawab baru yg aku dpt. mudah-mudahan dimudahkan segalanya.. hehe

  3. July 31, 2013 at 10:19 AM

    happy birthday bro..eh,mcm tu ke logo kelab tiga kupang..

    • August 1, 2013 at 10:17 AM

      Hahaha.. tu logo obat kuat la puan myasara… lalalala

  4. August 1, 2013 at 11:56 AM

    amboi, baru tiga kupang dah guna ubat kuat ka?

    • August 1, 2013 at 1:44 PM

      Long term planning bang… part-time business. hahahaha

  1. December 31, 2013 at 3:33 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s