Home > WoRD LiFe > Geng baru ~ G4L

Geng baru ~ G4L

grr

As salam. Alhamdulillah, ada rezeki lebih sikit tahun ni. Dapat la jugak merasa men-joinkan diri dalam komuniti baru. Kali ni komuniti kereta. Sebelum-sebelum ni aku banyak melibatkan diri dalam aktiviti komuniti motor sahaja, bermula dengan geng Modenas Bikers Community, GT128 X-Treme dan Chaos Army Shah Alam. Tapi kali ini berbeza, aku berpeluang bersua muka dan beramah mesra dengan teman-teman baru dari komuniti kereta G4L. Niatku hanya untuk menambahkan kenalan dan menambahkan ilmu dalam bidang permotoran. So far hanya ini sahaja yang dapat aku coretkan.

Untuk lihat lebih lanjut aktiviti kami boleh layari laman page Facebook: G4L

Categories: WoRD LiFe
  1. August 23, 2013 at 2:29 PM

    fuyo, hebat lah abg amien raptor ni, dah pakai Livina rupanya, malam minggu mesti lepak shah alam dataran la ni, malam esok la ni, ada hari belia…

    hebatnya…

    • August 24, 2013 at 11:33 AM

      Apa benda yg hebatnya bang? Hebat berhutang je tu… huhu

  2. August 26, 2013 at 11:15 AM

    Hebatnya org tu…laju kereta tu… kalah aku, makan asap ja ni.

    • August 26, 2013 at 12:58 PM

      Bawak slow je bang, takot kena saman ekoq. hahaha…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s